Bækkelagets SK Fotball søker fotballtrenere!

Postet av Bækkelagets SK den 20. Okt 2020

Bækkelagets SK Fotball holder til på Ekebergsletta og fotballgruppen vår er i rivende utvikling, med ca. 800 medlemmer. Vi har spillere i alle årganger fra 5 år og opp til oldgirls/oldboys.


De siste årene har fotballen i BSK tatt store steg, både i antall aktive, samt på trenersiden og vi har bygget opp en god kompetanse hos våre trenere. Nå ser vi etter ytterligere trenere for å styrke vår satsing på fotballen og lage et enda bedre opplegg for våre spillere.


BSK ble NFF Kvalitetsklubb i 2018 og vi har siden den gang jobbet med å utvikle og implementere sportsplanen vår i all aktivitet i klubben. Vi har et velfungerende og operativt styre som hjelper oss med å gjennomføre dette.Hva kan vi tilby en trener?


I BSK får du være en del av et utviklende trenermiljø med både trenere med erfaring som toppspillere, samt unge trenere med et stort ønske om å utvikle seg selv og klubben. Vi har flere trenere med både UEFA A og B-lisens og har et spennende faglig miljø. Vi har et samarbeid med FPN (Fotballprogresjon Norge) som sørger for god kvalitet i barnefotballen, samt et sterkt team i ungdomsfotballen som sammen jobber inn mot årgangene og bidrar på tvers av årganger for å lage et best mulig opplegg totalt sett. I BSK kan du komme inn og sette preg på årganger, samt utvikle klubben som helhet gjennom gode diskusjoner med dyktige og erfarne trenere.


Vi har også et akademi for våre spillere i alderen 7-12 år hvor vi jobber etter klubbens filosofi. Her er det også jobbmuligheter.


Ønsker man å ta trenerkurs, legger vi til rette for og dekker dette etter avtale. Vi har også tradisjon for å dra med flere trenere på det årlige Cupfinaleseminaret for å hente inspirasjon og få læring.


Hva ser vi etter?


Vi ser etter deg som ønsker å utvikle deg som trener og som ønsker å være en del av et fremoverrettet og inspirerende miljø. Du som ønsker å utvikle klubben videre i riktig retning og dra lasset sammen med dine trenerkolleger. Du som elsker fotball og som ønsker å oppleve hvordan ditt bidrag utvikler enkeltspillere og lag, og samtidig gir deg utvikling som trener og leder.


Lønn etter avtale.


 Er dette deg? Ta kontakt med sportslig leder Anders Grohs på anders@bsknc.no, eller på telefon 40548616. 


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline