Vellykket Trenerseminar i Håndballgruppen

Postet av Bækkelagets SK den 22. Nov 2018


Ca 25 ivrige deltagere fikk godt utbytte av trenerseminaret som ble avholdt i BSK-hallen 15. november. I tillegg fikk mange av spillerne på våre J16- og G16-lag nyttig og morsom opplæring om skadeforebyggende trening, spenst, hurtighet og balanse i håndballtreningen av kveldens inviterte gjest, Tom Morten Svendsen. Han jobber både for Norges Håndballforbund og Olympiatoppen, og er en autoritet på området med sin store kompetanse. Kvelden ble innledet og avsluttet av vår egen trenermentor og keepertrenerressurs, Erik Andersen.


Seminaret ble innledet med et foredrag om kveldens tema. Deretter samlet deltagerne seg i hallen. Gjennom praktiske øvelser utført av spillerne og forklart for den lydhøre forsamlingen, viste Tom Morten hvordan man kan trene skadeforebyggende på en effektiv og morsom måte.


Skadeforebygging er en god investering. Det kan ikke understrekes nok hvor viktig det er å legge vekt på skadeforebygging i håndball, så dette temaet var særdeles nyttig. Det ble også godt mottatt at deltagerne.


Neste trenerseminar arrangeres på nyåret. Fokus vil være på forsvarsjobbing. Til dette seminaret håper vi å kunne stille med en eller flere ressurser fra vårt eget eliteserielag.


Invitasjon kommer!


Vi håper å se dere alle der!


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline