Er du vår nye generalsekretær?

Postet av Bækkelagets SK den 10. Okt 2018

Vi søker en sterkt motivert leder med erfaring fra idrett og/eller frivillighet. Om du brenner for å skape idrettsglede og fellesskap for barn og unge så er dette din store mulighet!

Bækkelagets Sportsklub (BSK) har omtrent 2 800 medlemmer og enorm støtte av frivillige som bidrar hele året og spesielt i uke 31 i gjennomføringen av Norway Cup. Nå trenger organisasjonen en sterk, visjonær leder som vil utvikle BSK og Norway Cup videre.

Som Generalsekretær vil du være den øverst ansvarlige i organisasjonen og ha resultatansvar for BSK som helhet, inkludert Norway Cup. Din fremste oppgave vil være utvikling av organisasjonen og de ansatte i administrasjonen og å bidra til at den sterke frivilligheten og engasjementet i klubben fortsetter. Et annet nøkkelområde er å øke BSK og Norway Cup sin synlighet i media og jobbe aktivt med samarbeid, skape gode relasjoner med sponsorer, partnere og relevante myndigheter. Internt vil du umiddelbart få ansvar for å gjennomgå og forbedre rutiner, prosesser og systemer for å skape en moderne, effektiv og mer profesjonell administrasjon.

Vi tror du har ledererfaring, og gjerne innen organisasjoner preget av mye frivillighet. Du har en egen evne til å engasjere andre og skape samarbeid mot et felles mål. Du trives med å bygge relasjoner, og ser det som en spennende oppgave å jobbe utadrettet mot eksterne interessenter.. Den rette kandidaten kan vise til gode resultater fra ledelse, utadrettet markedsarbeid og utvikling av organisasjoner. Stillingen krever at du behersker norsk og engelsk flytende, både skriftlig og muntlig.

Vi kan tilby en unik mulighet for deg som vil skape idrettsglede og fellesskap for barn og unge.  Du blir del av en klubb med sterk lidenskap for breddeidrett, fysisk aktivitet og frivillighet. I Norway Cup får du overordnet ansvar for en av verdens største fotballturneringer, med alle mulighetene og utfordringene det innebærer.  Du vil få en engasjert administrasjon som vil bidra til at du og vi lykkes!

Hvis du har spørsmål om stillingen, ta gjerne kontakt med Mercuri Urval ved Siri Straumsnes på mobil: 975 59 026 eller Richard Tidemann Havdahl på mobil: 975 59 094. Vis interesse for stillingen ved å laste opp din CV og søknad snarest, eller innen søknadsfrist 24.10.2018. Alle henvendelser til Mercuri Urval behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver.

For mer info og for å søke ser HER.0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline