Tony Isaksen slutter i Norway Cup/BSK

Postet av Bækkelagets SK den 28. Aug 2018

Pressemelding 

28.08.18 

Norway Cup/Bækkelagets Sportsklu

Tony Isaksen slutter i Norway Cup/BSK 

Tony Isaksen velger å slutte som Generalsekretær i Norway Cup (NC) og Bækkelagets Sportsklub (BSK) etter tre år i stillingen. 

- Tony Isaksen har ledet BSK og Norway Cup gjennom store og krevende endringer siden han ble ansatt i 2015. Isaksen ble rekruttert for å gjøre nødvendige omstruktureringer, reformer og moderniseringer for å sikre en sunn økonomisk utvikling samt gjøre Norway Cup mer attraktivt for lag, deltakere, frivillige og samarbeidspartnere, sier styreleder Øystein Rikheim Sundelin i Norway Cup og Bækkelagets Sportsklub. 

- Tre år med jobbing døgnet rundt i perioder holder. Det har vært en herlig tid med masse flotte, engasjerte og dyktige personer. Nå er det riktig for Norway Cup med en ny person til å lede verdens største fotballturnering, sier Tony Isaksen.  

Resultatet av dette arbeidet har vært at Isaksen har ledet de tre største Norway Cup-turneringene gjennom tidene og BSK har hatt medlemsvekst hvert år under Tony Isaksens ledelse. 

- BSK og NC er langt bedre rustet for å utvikle seg videre etter at Isaksen har fullført de største grepene for modernisering og fornying vi har vært i gjennom på årtier. Samtidig har han tatt klubben gjennom de første fasene for utvikling av et større nytt idrettsanlegg ved siden av Ekeberghallen som vil være til glede for klubben og Oslo i mange tiår fremover, sier styreleder Sundelin. 

- De viktigste grepene er nå fullført, og hovedmålene for Isaksens arbeid er han og vi nå i mål med. Derfor søker Isaksen seg videre og BSK/NC vil takke han for innsatsen han har lagt ned for oss disse årene og kan bare ønske han lykke til med nye oppgaver, sier Sundelin. 

Tony Isaksen mener at Norway Cup står godt rustet for de kommende år. 

- For meg er det riktig å slutte nå etter at årets arrangement er vel i havn. Bækkelaget Sportsklub gjennomførte et fantastisk Norway Cup med rundt 60 000 dugnadstimer, nesten 1700 frivillige – som er ny rekord - og et herlig engasjement. For meg er det nå naturlig å gå videre. Jeg mener at jeg forlater et Norway Cup som er godt rustet for fremtiden, sier Tony Isaksen. 

Isaksen har fått gjort svært mye på sine tre år i førersetet 

- Verdens største fotballturnering har utviklet seg til å bli stadig bedre og mer tidsriktig. Vi har fått på plass mye, blant annet en godt fungerende organisasjon, mange store og viktige satsinger innen bærekraft og miljø, bærekraftsballen som har satt internasjonal dagsorden, et godt og viktig samarbeid med FN, medieavtaler med strømme-TV og nye satsinger innen medier og kommunikasjon, nye produkter med og uten fotball på Ekebergsletta, med mer. Mye har skjedd de siste par årene for å beholde og styrke attraktiviteten for verdens største fotballturnering. Og ikke minst for å gjøre Norway Cup enda viktigere utenfor selve fotballen, sier Isaksen. 

Tony Isaksen følte at tiden var inne for å ta nye utfordringer 

-Det er klart at det er vemodig å forlate et så flott arrangement og en så fin klubb – samt masse strålende personer som virkelig står på for Norway Cup og Bækkelaget Sportsklub. Men jeg følte at tiden var inne til å jobbe med noe annet nå. Alt har sin tid. Jeg har lyst til å gjøre noe annet. Da er det også riktig å gå fra Norway Cup, sier Isaksen avslutningsvis. 

Kontaktinformasjon: 

Øystein Rikheim Sundelin 

Styreleder, Bækkelagets Sportsklub / Norway Cup 

971 87 062 

 

Tony Isaksen 

Avtroppende Generalsekretær, Bækkelagets Sportsklub / Norway Cup 

928 48 598


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline