Bli med på søndagsligaen

Postet av Bækkelagets SK den 12. Apr 2018

Bækkelaget, Oppsal og Nordstrand G2007, etablerte høsten 2016 en egen treningskamp-liga for G2007 årgangen – SØNDAGSLIGAEN!

Kampene går på søndager og er inndelt i 4 nivåer. Det spilles 6 runder i  løpet av sesongen.

Bakgrunnen for kampene er å kunne spille kamper med og mot spillere på samme nivå. Dette har vært en stor suksess og tilbakemeldinger fra både spillere, trenere og foreldre er at vi med dette opplegget har truffet meget godt, og at disse treningskampene var et høydepunktet i sesongen 2017.

I 2018 ønsker vi å innvitere minst en «gjesteklubb» til hver runde. Rundene går i Mars, April, Mai, August, September og Oktober. Frem til sommeren spiller alle nivåene 7er fotball.

I rundene etter sommeren spiller nivå 1- 9er, mens resten av nivåene fortsetter med 7er fotball. Det er kun plass til 4 lag pr nivå!

Kampene spilles 1 x25 i 7er For 9er blir det en 1 x30 og man vil i utgangspunktet få 3 kamper. Pr lag pr runde.

Runde 1 er allerede gjennomført hvor Strømsgodset var på besøk. De neste rundene kommer både Vif, LSK og Sandefjord. Det er kun noen få plasser ledig, for resten av rundene. Det er viktig at alle respekterer nivåinndeligen og ikke melder på lag på feil nivå, det forringer hele konspetet. Det koster ikke noe for å delta på treningskampene. Men man må bidra til å betale for dommere. +/- Kr 400 pr klubb.

Påmelding med antall lag og på hvilket nivå sendes til : stein.bjertnes@xerox.com
0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline