Bli med på Oslos flotteste mosjonsløp – rett utenfor din egen stue!

Postet av Bækkelagets SK den 20. Feb 2018

Vi starter et nytt mosjonsløp den 29 april på Ekeberg i Oslo. Mange minnes nok Osloløpet som i sin tid ble arrangert her oppe og vi tror at historikken med et så populært løp, vil trekke mange ivrige deltakere.


-Vi tror løpsglade mosjonister vil få en unik opplevelse i et av Oslos vakreste park- og naturområder, forteller Nils Kjetil Sandstrø fra friidrettsgruppa.  

-Som et idrettslag med stort fokus på å gjøre idrett tilgjengelig for alle har arrangørklubben valgt å holde deltakeravgiften så lav som mulig. Dette gjør Ekebergløpet til en av de rimeligste konkurransene man kan delta på i hele Norge. Med dette gjør vi løpskonkurranser tilgjengelig for folket, og håper at alle benytter muligheten til å utfordre familie, naboer og kollegaer. Vi ønsker å bidra til at løpsglade mosjonister skal få delta i konkurranser, uten at de må tømme lommeboka utdyper Sandstrø

Løypa slynger seg over vakre Ekebergsletta og gjennom den kjente skulpturparken med utsikt over hele byen. 

Det vil bli tre ulike klasser: 5 km, 10km og barneløp på 900m – så her er det noe for alle.

Konkurransen er en god målsetting for deg som trenger ekstra motivasjon for å komme deg opp av sofaen, eller som en test i treningen frem mot tøffere konkurranser på sommeren.

Priser:

Barn 7 – 10 år: Kr. 99

5km: Kr. 249 (etter 1. mars kr. 299)

10 km: Kr. 299 (etter 1. mars kr. 349)

Ønsker du å vite mer, eller melde deg på, se: www.ekebergløpet.no.  


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline