Beitostølen 2014

Postet av Bækkelagets SK den 21. Okt 2014

Høstens høydepunkt nærmer seg med stormskritt. Her finner du all informasjon om snøsamlingen på Beitostølen. Ajourført: 7. oktober kl. 20:50NB!

* ALLE trenere (både hovedtrenere og hjelpetrenere) skal melde seg på med valget "Klubben betaler". Klubben vil fortløpende godkjenne påmeldingen til hovedtrenere, mens det for hjelpetrenerne vil bli tatt en avgjørelse på hvor mange som får dekket opphold avhengig av antall påmeldte/størrelsen på gruppene. De som evt. ikke får dekket oppholdet får beskjed om dette i midten av november og deretter mulighet til å melde seg på og betale på vanlig måte.

---------------------------------------------------------------------------------------------------

Informasjon

Den tradisjonsrike snøsamlingen til Bækkelaget avholdes i år på Beitostølen. Nok en gang drar vi til fjells for å få testet skiene.

I venstremargen på hovedsiden finner dere all informasjon om samlingen, men dere kan også klikke på linkene nedenfor. Påmeldingen er nå åpnet og det er viktig at dere leser informasjonen som står på påmeldingssiden og her i denne artikkelen. Les også om prisklasser og betaling i invitasjonen!

Beitostølen 2014:

Påmelding og betaling - NYTT SYSTEM

Vi bruker i år idrettens system, minidrett.no.

Som informert i egen artikkel må alle ha egen bruker for å melde seg på. I tillegg må betaling skje ved påmelding for at den skal gå igjennom. Trinn for trinn forklaring finnes på påmeldingssiden, men vær ekstra nøye med å lese invitasjonen og prisklassene. Det vil bli kontrollsjekket betalinger i etterkant av samlingen, så sørg for å betale riktig sum!

Gruppeprogram

Programmene for hver enkelt gruppe legges ut her så fort de er klare.

  • 7-8 år (ppt-fil)
  • 9-10 år (ppt-fil)
  • 11-12 år (ppt-fil)
  • 13-14 år (ppt-fil)
  • 15-16 år (ppt-fil)
  • Junior/senior (ppt-fil)
Vi gleder oss til snøsamling!

0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline