Informasjon fra generalsekretæren

Postet av Bækkelagets SK den 16. Mar 2020

Gode medlemmer av Bækkelagets Sportsklub,

Vi lever jammen meg i uforutsigbare tider.

Som jeg informerte om i forrige uke, valgte vi å avlyse/utsette all aktivitet i BSK ut mars. Raskt etter kom resten av Osloidretten. Vi skal ta vårt ansvar i den nasjonale dugnaden for å hindre spredning av viruset. Vi har satt alle på kontoret på hjemmekontor og alle baner, idrettshaller og treningssenter er stengt. Dette gjelder også vår egen Bækkelagshall og vårt kunstgress.

Det er vanskelig å mene noe om hvordan dette utvikler seg i tiden som kommer. Administrasjonen jobber med det mål om at Norway Cup 2020 skal gjennomføres. Det er lenge til uke 31 – og kanskje kan en fotballfest på Ekebergsletta være akkurat det samfunnet og idretten trenger når vi kommer ut av denne krisen.

NIF har åpnet opp for at årsmøtene kan skyves på. Lovene våre sier at det skal avholdes innen utgangen av mars, men det er gitt en generell dispensasjon med ny frist 15.juni. Vi utsetter BSKs årsmøte. De siste 20 årene har vi hatt alt fra 40 til 300 deltakere på årsmøtet og vi kan ikke avholde et møte i strid med retningslinjene/kravene fra myndighetene om større forsamlinger. Vi kommer tilbake til ny dato.

I mellomtiden styrer vi etter Hovedstyrets vedtatte budsjett for 2020, samtidig som vi vet at det kan bli aktuelt med en revidering før årsmøtet som da vil finne sted i mai/juni.

Jeg håper gruppene, trenerne, oppmenn og foreldre motiverer alle barn og unge i BSK til egentrening i ukene som kommer, selv om all felles aktivitet utgår og anlegg er stengt.

Bækkelaget Sportsklub har en sunn økonomi. Vi vil komme oss gjennom dette. Men jeg vil igjen mane til måtehold i gruppene og i administrasjonen i tiden som kommer. Vi skal gjøre alt vi kan for å sikre at vi også etter Covid-19-pandemien skal levere samfunnets beste aktivitetstilbud!

Takk for oppmerksomheten.

Pål Trælvik

Generalsekretær, Bækkelagets Sportsklub og Norway Cup.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline