G2006 med sterk prestasjon i Hamar Talentcup

Postet av Bækkelagets SK den 23. Okt 2018


I helgen deltok G2006 i Hamar Talent Cup med 23 spillere fordelt på 2 lag. Et 7er lag og et 9er lag. Hamar Talentcup er en av de jeveste fotball turneringene i Norge (såklart etter Norway Cup), og man møter mye god motstand. 


Begge lagene spilte mye god fotball over helgen, og fikk ros fra både tilskuere og motstandere for sin måte å spille fotball på. 9er laget endte på en fin 4 plass i B-sluttspillet som tilsvarer en 12 plass av alle lag som deltok. 7er laget gjorde det enda bedre i sin turnering, og ender tilslutt på en bronse plass. 7er laget vant 5 av 6 kamper over helgen. Både gutta, trenere og foreldre er strålende fornøyd med helgens turnering. 


Men det er lite hvile for G2006 på cup fronten. Nå til helgen allerede skal de være med på VIF elite cup. Her er det heller ikke hvem som helst som skal delta da du må være invitert for å kunne spille. 


Stor takk til hovedtrener Thomas Flaten, alle foreldretrenere, tidliger hovedtrener Trond Prestegård og alle foreldre som jobber hardt med denne årgangen. 


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline