Første pokalen i skapet til BSK Fotball G2007

Postet av Bækkelagets SK den 14. Mai 2018

BSK G2007 har vært i Danmark på turnering, nærmere bestemt Nørhalne Cup på Jylland. Dette var en turnering med nærmere 600 lag fra 18 nasjoner og deltakere fra 10-19 år.

Vi reiste nedover med 33 spillere og hadde påmeldt 3 lag, ett lag i Nivå A og to lag i Nivå B. Det ble spilt 8er fotball på en halv 11er bane på gress, så dette var noe nytt for gutta.


Vi knakk etter hvert koden på hvordan spille 8er fotball.  Noe også resultatene til de 3 lagene viste.  Best av alle gikk det for det ene laget på nivå B, som fikk 2. plass i turneringen, etter kun ett tap, og dermed BSK G2007 sin aller første pokal! Turneringen og hele reisen var en strålende opplevelse for samtlige spillere og trenere. Vi så stor utvikling, spilleglede og ikke minst var det en stor sosial happening og et minne for livet. Vi hadde også «Livestudio» fra en del kamper, som vi filmet direkte på Facebookgruppen til foreldrene, slik at alle hjemme fikk muligheten til å se kampene på skjermen, noe som var veldig populært blant foreldrene.


Selv om vi tilbragte 4 netter på luftmadrass i klasserom, omgitt av sure sokker og svette trøyer, var konklusjonen fra alle spillerne at dette hadde vært «sykt gøy» og ingen ville egentlig reise hjem. 0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline