Resultater fra Ekebergstafetten og Ekebergløpet

Postet av Bækkelagets SK den 29. Apr 2018

For første gang ble Ekebergløpet arrangert sammen med Ekebergstafetten. Vi fikk et fantastisk vær, og rundt 500 som ville løpe denne dagen. Det kunne ikke vært bedre. 

Det var flere klubber som stilte med mange lag på stafetten. Flest seiere hadde BSK og Tyrving, med tre hver.

Løpet hadde en helt ny løype. Den inneholder bare løp på gress og grusvei, når det i tillegg er et par tunge oppoverbakker (spesielt den rett før mål) blir det en ganske tung løype, men løperne virket veldig fornøyde med løypa etterpå. 5km ble vunnet av BSK's egen Abdullahi Dahir Rabi på 17.50.0 i herreklassen, mens dameklassen ble vunnet av Mathea Barland fra Rustad på 22.39.6. 10km var veldig jevn i herreklassen. Tilslutt var det Kjetil Stenberg fra Rælingen som spurtet inn til seier på 37.34.1. Dameplassen ble vunnet av Inger Marit Stark Valstad fra Østmarka Marsjklubb på 41.53.8. 


Neste år blir det selvfølgelig løp igjen. Vi gleder oss allerede, og håper alle andre også gleder seg!


Tilslutt vil vi takke alle frivillige som med stort pågangsmot har vært med å arrangere dette løpet. Tusen takk alle sammen! En ekstra takk går til initiativtagere og pådrivere Magnus Borander og Kjetil Sandtrø, samt resten av arrangementskomiteen. Vi håper alle er klare igjen til neste år!


Trykk her for omtale og flere bilder av stafetten og løpet på kondis.no

Resultater fra Ekebertstafetten og Ekebergløpet ligger her

Bilder fra stafetten:
0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline