Informasjon om samarbeidsavtaler mellom BSK Håndball og Nordstrand Idrettsforening (NIF)

Postet av Bækkelagets SK den 27. Apr 2018

BSK Håndball Elite har i flere år hatt en meget anstrengt økonomi, og på grunn av dette fått betinget lisens med særskilt skarp oppfølging fra Norges Håndballforbund (NHF). 

Våren 2017 ble det på bakgrunn av dette besluttet å inngå en bindende tre års partner- og prestasjonsavtale (P&P-avtale) med NIF for damelaget. BSK er partnerklubb. Damelaget ble overført til Nordstrand mot at BSK dekket visse økonomiske forpliktelser i en overgangsperiode. 

For sesongen 2017/18 har ikke samarbeidet hatt den ønskede effekt. Dette har fra BSKs side blitt fulgt opp i en rekke dialogmøter med NIF. Det er vår oppfatning og forventning at NIF vil legge ned mer innsats i å få samarbeidet på damesiden til å fungere kommende sesong. Det legges også opp til tettere samarbeid klubbene imellom, både på styrenivå og på trenernivå. 

Det felles styret for håndball elite og bredde har evaluert situasjonen i styremøte 23. april og besluttet:

DAMER:

  • P&P-avtalen fortsetter kommende sesong. Den binder begge klubber. Det vil holdes månedlige møter mellom sportslige utvalg i de to klubbene. Det felles styret for BSK Håndball Elite og bredde vil i desember igjen gjøre en helhetlig evaluering om samarbeidet har kommet opp på ønsket og nødvendig nivå.
  • NIF har 2.div samt de lagene de pt. har i lavere divisjoner.
  • BSK har 3.div samt de lagene de p.t. har i lavere divisjoner. BSK melder opp Lerøy-lag.
  •  Våre J18/3.div-jenter kan spille 3.div, J18 og Lerøy i BSK, i tillegg også 2.div i NIF for dem som er dyktige nok.
  • Kai Frydenlund-Holm er hovedtrener for BSK 3.div samt J18 og Lerøy. Det skal knyttes ytterligere trenerressurser til denne satsingen.
  • Kai inngår i et felles BSK/NIF trenerteam for 2.div. (gitt at det er BSK-spillere på laget).

HERRER:

  • BSK Håndball vil inngå en P&P-avtale med NIF på herresiden, på samme måte som vi har med Kolbotn, dvs en 1-årig avtale. BSK er prestasjonsklubb.

Et samlet styre mener dette oppsettet vil gi det beste spillertilbudet på junior- og seniornivå for BSK i kommende sesong.0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline