Oppdatering fra Generalsekretæren

Postet av Bækkelagets SK den 23. Mar 2020

Kjære alle sammen.

Vi går gjennom utfordrende tider. Vi er alle preget av usikkerhet og mange er redde for konsekvenser både for samfunn og egen og andres helse. 

Trening og kamper er avlyst og alle baner og haller er stengt. Rart å være en idrettsklubb uten organisert aktivitet.
Vi oppfordres til å gå tur og gjerne jogge, men helst med utgangspunkt i der vi bor. Vi skal ikke ta på hverandre, men vi kan ta vare på hverandre. Ring en venn, ring gjerne flere, tilby å hjelpe med å handle for noen som trenger det. Omsorg hjelper. Smil til dem du møter, et varmt smil er vennlighetens verdensspråk.

Vi planlegger med et Norway Cup om ca 125 dager. Mange mener det er «galskap» gitt situasjonen vi står i. Det tar bare et lite sekund å avlyse, men det krever mange årsverk for å planlegge og gjennomføre. Vi har god dialog med alle partnerne og dem som skal hjelpe til før og under arrangementet. Turneringsledelsen og administrasjonen er godt samkjørt. Så vi fortsetter med planleggingen. Uansett blir det et annerledes Norway Cup i år. Vi har ringt snart alle lagene som er påmeldt, og dem vi snakker med er både glade for samtalen og at vi holder lyset der fremme. Det finnes et lite ord som heter: håp, kanskje et av flotteste ordene i menneskets språk?

 

En håpefull hilsen.

 

Pål Trælvik

Generalsekretær.


0 Kommentar

Informasjon fra generalsekretæren

Postet av Bækkelagets SK den 16. Mar 2020

Gode medlemmer av Bækkelagets Sportsklub,

Vi lever jammen meg i uforutsigbare tider.

Som jeg informerte om i forrige uke, valgte vi å avlyse/utsette all aktivitet i BSK ut mars. Raskt etter kom resten av Osloidretten. Vi skal ta vårt ansvar i den nasjonale dugnaden for å hindre spredning av viruset. Vi har satt alle på kontoret på hjemmekontor og alle baner, idrettshaller og treningssenter er stengt. Dette gjelder også vår egen Bækkelagshall og vårt kunstgress.

Det er vanskelig å mene noe om hvordan dette utvikler seg i tiden som kommer. Administrasjonen jobber med det mål om at Norway Cup 2020 skal gjennomføres. Det er lenge til uke 31 – og kanskje kan en fotballfest på Ekebergsletta være akkurat det samfunnet og idretten trenger når vi kommer ut av denne krisen.

NIF har åpnet opp for at årsmøtene kan skyves på. Lovene våre sier at det skal avholdes innen utgangen av mars, men det er gitt en generell dispensasjon med ny frist 15.juni. Vi utsetter BSKs årsmøte. De siste 20 årene har vi hatt alt fra 40 til 300 deltakere på årsmøtet og vi kan ikke avholde et møte i strid med retningslinjene/kravene fra myndighetene om større forsamlinger. Vi kommer tilbake til ny dato.

I mellomtiden styrer vi etter Hovedstyrets vedtatte budsjett for 2020, samtidig som vi vet at det kan bli aktuelt med en revidering før årsmøtet som da vil finne sted i mai/juni.

Jeg håper gruppene, trenerne, oppmenn og foreldre motiverer alle barn og unge i BSK til egentrening i ukene som kommer, selv om all felles aktivitet utgår og anlegg er stengt.

Bækkelaget Sportsklub har en sunn økonomi. Vi vil komme oss gjennom dette. Men jeg vil igjen mane til måtehold i gruppene og i administrasjonen i tiden som kommer. Vi skal gjøre alt vi kan for å sikre at vi også etter Covid-19-pandemien skal levere samfunnets beste aktivitetstilbud!

Takk for oppmerksomheten.

Pål Trælvik

Generalsekretær, Bækkelagets Sportsklub og Norway Cup.


0 Kommentar

All stans av trening gjelder fortsatt

Postet av Bækkelagets SK den 13. Mar 2020

Etter FHI sine anbefalinger har Bymiljøetaten stengt alle kommunale idrettsanlegg for å minske smitte risikoen. Derfor er BSK hallen, Ekeberg kunstgress 2, Ekeberg flerbrukshall og Sportsplassen stengt for all aktivitet fremover. Vi ber folk ta ansvar for at vi ikke sprer smitte, og at vi tar vare på hverandre ved å holde oss på avstand. 

Respekter at banene er stengt, og ikke opphold deg og dine der for hverken egentrening, lek eller annen aktivitet. 

 


0 Kommentar

Vi stanser all trening og kamper

Postet av Bækkelagets SK den 11. Mar 2020

Melding til alle BSK-ere. 

BSK stanser all trening og alle kamper i første omgang ut mars. Det er frykt for et stort smittetrykk, og Bækkelagets Sportsklub vi gjøre det vi kan for at sykdommen ikke sprer seg unødvendig.

Vi vil holde dere orientert om utviklingen og eventuelle endringer av denne beslutningen.

Informere alle trenere, oppmenn, kretser/forbund, utøvere og foreldre om dette. Informasjonen vil bli lagt ut på klubbens ulike digitale flater. 

 

Øystein Rikheim Sundelin                                  Pål Trælvik
Styreleder                                                                  Generalsekretær


0 Kommentar

Sander Vossan tok sølv i JR VM

Postet av Bækkelagets SK den 6. Mar 2020

BSKs unge hoppkomet Sander Vossan Eriksen tok sølv i jr VM torsdag kveld. Vossan leverte et kjempe svev i finale omgangen på 108 meter. Seieren i jr VM gikk til østerrikske Peter Resigner. 

Vossan leverte kveldens lengste hopp, men lå dessverre for langt bak med en tiendeplass fra førstehoppet.

 Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix 0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline