Tony Isaksen ny generalsekretær

Postet av Bækkelagets SK den 13. Des 2014

Etter 39 fantastiske år med Frode Kyvåg ved roret i BSK og Norway Cup gis stafettpinnen videre til en ny generalsekretær.

Hovedstyret i BSK besluttet i går å ansette Tony Isaksen (45).

Isaksen jobber i dag som administrerende direktør for sportsklubben Vidar og Oslo Maraton AS. Han har også lang erfaring fra Forsvaret, hvor han har hatt en rekke ulike stillinger.

Han bor i dag på Bekkelaget sammen med kone og to barn.

- Vi er veldig glade over å ha fått en så kvalifisert person til å bringe videre arven etter Frodes 39 år for klubben. Tony er en kunnskapsrik leder med et brennende engasjement for barne- og ungdomsidretten. Hans glødende engasjement er viktig for å bringe videre verdigrunnlaget som denne klubben og Norway Cup bærer på, sier styreleder Øystein Rikheim Sundelin.

- Tony begynner like etter påsken neste år. I et halvt år vil han da jobbe tett med Frode Kyvåg, slik at vi får en god kompetanseoverføring. I september overtar han generalsekretær-jobben for fullt, sier Sundelin.

- Jeg gleder meg veldig til å begynne. Jeg er ydmyk med tanke på alt det arbeidet og det utrolige grunnlaget som er lagt ned over tid, og samtidig veldig ivrig på å bidra til å utvikle både klubb og Norway Cup videre. Jeg er også takknemlig for at jeg har fått lov til å sette mitt preg på Sportsklubben Vidar og Oslo Maraton og vil benytte meg av alle de positive erfaringene inn i ny jobb, sier Tony Isaksen.

For ytterligere kommentarer, kontakt Øystein Rikheim Sundelin på mobil 971 87 062 eller Tony Isaksen på mobil 928 48 598.

0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline