Mats William Marrot vant Allsidighetsprisen

Postet av Bækkelagets SK den 28. Jan 2019

BSKs Mats William Marrot vant Oslo og Akershus Friidrettskrets' gjeveste pris - Allsidighetspris! 

Allsidighetsprisen er kretsens gjeveste pris for ungdom. Utøveren i Oslo, fra 13-19 år, som er best i flest øvelser får prisen (sprint, distanseløp, hopp, kast og hekk). Poengene er basert på Tyrvingtabellen, som er et poengsystem som tar høyde for alder, så forskjellige aldersklasser kan konkurrere mot hverandre. 

Det å få 1000 poeng på tyrvingtabellen er vanskelig, og et mål for mange. Mats William vant gutteklassen med 5095 poeng. I snitt over 1000 poeng i fem helt forskjellige øvelser er veldig imponerende.

I tillegg til at Mats William vant for guttene, ble det også 4. og 5. plass i jenteklassen til Iben Carnhed og Caroline Haugan. 

Les resultatene her.

 0 Kommentar

Lyst til å teste formen med BSK Friidrett?

Postet av Bækkelagets SK den 30. Aug 2016

Har du lyst til å teste formen? BSK Friidrett arrangerer idrettsmerkeprøver på Sportsplassen 1. og 8. september fra kl. 18.00.

Dette er et tilbud for alle voksne som vil teste formen og det er ikke nødvendig å være i toppform for å klare kravene.


0 Kommentar

​Ny norsk aldersrekord av Mats William Marrot G13!

Postet av Bækkelagets SK den 31. Mai 2016

Under Romerikslekene denne helgen løp stortalentet Mats William 300m hekk på fantastiske 46,51. Han løp i 14 års klassen og fikk en flott sølvmedalje der. Han slo dermed Karsten Warholm sin gamle rekord på 47,24 med solid margin. Mats William satte også ny klubbrekord i spyd med 46,16m og sikter seg inn på nok en aldersrekord i løpet av sesongen. Den er på 51,95m!

Mats William har så langt denne sesongen satt 8 klubbrekorder og det kommer neppe til å stoppe der.

Mats sier: «Det er alltid moro å perse. Jeg har trent mye hekk og løping gjennom vinteren. Så det er veldig gøy å se at det gir resultater.

«Løpet var toppers, men ikke været. I tillegg holdt jeg på å snuble i hekken ut av svingen. Så tror kanskje det er mulig å løpe enda fortere. Jeg håper å ta mange rekorder.»0 Kommentar

Vær ingen hindring for Ekebergstafetten

Postet av Bækkelagets SK den 3. Mai 2016

Oppladningen til årets Ekebergstafett kom i år i form av snø, sludd og vintertemperaturer, og Yr meldte rekordnedbør. Det hindret imidlertid ikke hverken utøvere, foreldre, heiagjeng eller funksjonærer i å gjennomføre en knirkefri stafett med mange gode resultater

Gamle tradisjoner blir som nye

I år stilte 250 utøvere i alderen 7-16 år til start i Ekebergstafetten, en tradisjonsrik stafett fra 60-tallet som ble vekket til live igjen av ildsjeler i friidrettsgruppen i 2014. Stafetten har en unik løype gjennom skulpturparken og Ekebergskogen, og går i to ulike traseer for hhv. 7-10 og 11-16 år. I de tre årene den har vært arrangert har stafetten trukket lag fra hele Østlandsområdet, og ambisjonen er høy: Ekebergstafetten skal bli Oslos største barne- og ungdomsstafett.

Vakre omgivelser & topp stemning

Stafettens start- og målområde er Hestesletta, med fantastisk utsikt til fjord og sentrum. Om ikke løperne har tid til å beundre omgivelsene synes de likevel det er stor stas å løpe i Christian Ringnes' stolte park: - Det er gøy å løpe mellom trærne, og veldig fint å ha en sånn park like ved der vi bor, sier en av deltakerne fra BSK fornøyd etter endt løp.

I start- og målområdet var det god stemning tross høljregn fra start til slutt, godt hjulpet av drevne speaker Kim Nygård og listepop på høyttalerne. 40 fantastisk innsatsvillige funksjonærer sto for det praktiske fra tidlig morgen til etter at siste sperrebånd var ryddet, og varm kaffe, solbærtoddy, pølser og blide damer i kiosken hjalp på humøret. Alt i alt gikk stafetten knirkefritt for seg i sin tredje gjennomføring. Nå henger teltduker, bannere og målportal til tørk i garasjer og kjellere over hele Bekkelaget, for neste arrangement er Mailekene som går av stabelen søndag 8. mai på Sportsplassen.

Maistafett i 2017

Fridagene i mai er alltid en nøtt for friidrettssesongen, og i år var Ekebergstafetten flyttet to uker frem for å unngå pinse og 17. mai-helg. Dermed havnet vi på samme dag som Råskinnet/Råtassen som trekker mange av skilagene, noe som medførte litt færre deltakere enn tidligere. Neste år flyttes den tilbake der den hører hjemme, så hold av lørdag 13. mai 2017!


Rapport i Nordstrands Blad (trenger innlogging).


0 Kommentar

Ingvill og Sebastian med gode tider på Oslo maraton

Postet av Bækkelagets SK den 14. Okt 2014

I Oslo maraton ble det seier på 10 km kvinner til Karoline Bjerkeli Grøvdal med Ingvill Måkestad Bovim på 2. plass. De to trenes av Knut Jæger Hansen. Ingvill løp på 34,34, mens Karolines vinnertid var 33,35. Ingvill løp for øvrig en flott engelsk mile i gateløp i New York forrige helg. Ellers må nevnes at Sebastian Mitchell (17) har kommet sterkt tilbake etter sine kneproblemer tidligere i sesongen, og løp inn til 1.18,10 på halvmaraton.

0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline