Bækkelags-løper med god start på Tour de Ski

Postet av Bækkelagets SK den 5. Jan 2018

Den britiske skiløperen Andrew Young går i disse dager Tour de Ski i Mellom-Europa. I den første øvelsen, sprint fristil gikk Andrew inn til en imponerende tiende plass foran flere av de store kanonene i verdenscupen. Dette lover veldig godt for sprintdistansen under OL i februar. 

Foto: Andrew Young privat0 Kommentar

Vi søker ny hovedtrener - langrenn

Postet av Bækkelagets SK den 24. Apr 2017

Vil du bli langrennstrener i vårt trenerteam og bidra til å bygge treningskultur i en fantastisk Osloklubb?

Bækkelagets Sportsklub søker en engasjert og motiverende hovedtrener til sin 15-16 årsgruppe.

Vi ønsker en trener som er opptatt av individuell tilrettelegging for utøverne, og som ønsker å skape utvikling i en klubb med store muligheter.

Du har trenerkurs, idrettsfaglig utdanning og erfaring som utøver/trener.

Mer info? Kontakt Sportslig leder Tord Bakke Arvesen – 98655268

Søknad sendes til: tord@bsknc.no innen 1. mai.


0 Kommentar

Sikkerhet i høstmørket

Postet av Bækkelagets SK den 21. Okt 2014

Det blir stadig mørkere om kvelden, og da er det ekstra viktig med sikkerhet på trening. Refleksvest er påbudt på alle treninger!

Det har vært stort oppmøte på trening, og et yrende liv hver tirsdag, torsdag og søndag så langt i høstsesongen. Det betyr store folkemengder samlet på flere forskjellige steder - også i trafikken. Samtidig melder høstmørket sin ankomst for alvor, og da er det viktig at vi er synlige!

Derfor er det fra nå (etter høstferien) et krav at alle stiller med refleksvest på alle våre treninger! På rulleski er det også påbudt med hjelm. Dette gjelder alle utøvere, trenere og foreldre som er med på fellestreninger!

Mangler du refleksvest? Vi har flotte egenproduserte BSK-refleksvester med glidelås. Ta kontakt med Knut Arne Røer for kjøp. Pris kr. 300,-.

Vel møtt til ny treningsinnsats etter høstferien!
0 Kommentar

Beitostølen 2014

Postet av Bækkelagets SK den 21. Okt 2014

Høstens høydepunkt nærmer seg med stormskritt. Her finner du all informasjon om snøsamlingen på Beitostølen. Ajourført: 7. oktober kl. 20:50NB!

* ALLE trenere (både hovedtrenere og hjelpetrenere) skal melde seg på med valget "Klubben betaler". Klubben vil fortløpende godkjenne påmeldingen til hovedtrenere, mens det for hjelpetrenerne vil bli tatt en avgjørelse på hvor mange som får dekket opphold avhengig av antall påmeldte/størrelsen på gruppene. De som evt. ikke får dekket oppholdet får beskjed om dette i midten av november og deretter mulighet til å melde seg på og betale på vanlig måte.

---------------------------------------------------------------------------------------------------

Informasjon

Den tradisjonsrike snøsamlingen til Bækkelaget avholdes i år på Beitostølen. Nok en gang drar vi til fjells for å få testet skiene.

I venstremargen på hovedsiden finner dere all informasjon om samlingen, men dere kan også klikke på linkene nedenfor. Påmeldingen er nå åpnet og det er viktig at dere leser informasjonen som står på påmeldingssiden og her i denne artikkelen. Les også om prisklasser og betaling i invitasjonen!

Beitostølen 2014:

Påmelding og betaling - NYTT SYSTEM

Vi bruker i år idrettens system, minidrett.no.

Som informert i egen artikkel må alle ha egen bruker for å melde seg på. I tillegg må betaling skje ved påmelding for at den skal gå igjennom. Trinn for trinn forklaring finnes på påmeldingssiden, men vær ekstra nøye med å lese invitasjonen og prisklassene. Det vil bli kontrollsjekket betalinger i etterkant av samlingen, så sørg for å betale riktig sum!

Gruppeprogram

Programmene for hver enkelt gruppe legges ut her så fort de er klare.

 • 7-8 år (ppt-fil)
 • 9-10 år (ppt-fil)
 • 11-12 år (ppt-fil)
 • 13-14 år (ppt-fil)
 • 15-16 år (ppt-fil)
 • Junior/senior (ppt-fil)
Vi gleder oss til snøsamling!

0 Kommentar

BSK Uka 2014

Postet av Bækkelagets SK den 21. Okt 2014

Det er i uke 43 det skjer! Les all informasjon om BSK-ukas aktiviteter her, og husk å melde deg på hjemmesamlingen.


Oppdatert 19/10: Startlister til sportslagerløpet!
Oppdatert 21/10: Program til hjemmesamling!
Les også:
- En uke med stor aktivitet (2010)
- Klare for vinteren (2011)
- Vi er klare for vinteren (2012)


I denne artikkelen kan du lese mer om:
 • Oslo Sportslager-løpet
 • Markedsdag/handlekveld
 • Hjemmesamling
 • Sportssalg/bruktsalg
 • Smørekurs
 • Dugnad i lysløypa

Oslo Sportslager-løpet tirsdag 21. oktober

I nært samarbeid med BSK-skigruppas gode sponsor, Oslo Sportslager, arrangerer vi tirsdag 21. oktober "Oslo Sportslager-løpet". De vanlige treningene utgår til fordel for dette tøffe terrengløpet. Modellen/løype-traseene vil være i tråd med de to karusell-løpene vi sist snøfattige vinter arrangerte som erstatning for to karusell-renn. Det betyr start/mål rett utenfor BSK-kontorene/Ekeberghallen og løyper i varierende lengde fra noen få hundre meter til 5-7 km for de eldre. Oppmøte/startnummerutdeling fra kl. 18:00 Første start kl. 18:30.
Startlister: Startliste sportslagerløpet 2014(oppdatert 21/10 kl 14:20)
MERK: Det har kommet til noen etteranmeldinger og derfor er startnummer og starttider forskjøvet noe fra de første listene som ble langt ut.

Løyper:

0-6 år: En runde rundt Ekeberghallen, ca. 350 meter
7-8 år: Fra start - gjennom barnehagen ut på gangvei forbi Søylehuset til høyre mot EKT snur ved inngangen til EKT, tilbake langs EKT forbi søylehuset, rundt Ekeberghallen (på siden mot EKT) (på innsiden av hekken ved parkeringsplassen) og i mål på nordsiden av Ekeberghallen. Ca. 1 km
9-10 år: Fra start - gjennom barnehagen ut på gangvei forbi EKT fortsetter mot skogen, men snur rett før skogen og løper tilbake langs EKT forbi Søylehuset, rundt Ekeberghallen (på siden mot EKT) (på innsiden av hekken ved parkeringsplassen) og i mål på nordsiden av Ekeberghallen. Ca. 1,3 km
11-12 år: Fra start - gjennom barnehagen ut på gangvei forbi EKT fortsetter inn i skogen holder til høyre i første kryss, deretter til venstre i neste kryss, får hestesletta på høyre hånd, tar til venstre igjen og løper tilbake mot EKT, langs EKT forbi Søylehuset, rundt Ekeberghallen (på siden mot EKT) (på innsiden av hekken ved parkeringsplassen)o g i mål på nordsiden av Ekeberghallen. Ca.1,7 km
13-14 år: Ekebergparken rundt - Fra start-gjennom barnehagen ut på gangvei forbi EKT fortsetter inn i skogen holder til høyre i første kryss rett frem mot Ekeberg camping, så til venstre(forbi snakkende gatebelysning) ned bakkene mot Vannspeilet, til venstre opp bakken mot Hestesletta tilbake rett frem mo EKT , langs EKT forbi Søylehuset, rundt Ekeberghallen( på siden mot EKT)( på innsiden av hekken ved parkeringsplassen)og i mål på nordsiden av Ekeberghallen. Ca. 3 km
15-16 år: Ekebergparken rundt - Fra start - gjennom barnehagen ut på gangvei forbi EKT fortsetter inn i skogen holder til høyre i første kryss rett frem mot Ekeberg camping, så til venstre (forbi snakkende gatebelysning) ned bakkene mot Vannspeilet, til venstre opp bakken mot Hestesletta, tar til venstre etter Hestesletta og venstre tilbake mot Ekeberg Camping (løper altså en ny gang forbi campingen, snakkende gatebelysning og vannspeilet) opp bakkene mot Hestesletta og tilbake mot EKT, langs EKT forbi Søylehuset, rundt Ekeberghallen (på siden mot EKT) (på innsiden av hekken ved parkeringsplassen) og i mål på nordsiden av Ekeberghallen. Ca. 5 km
Junior og Senior: Samme som over, men skal passere campingen og hundesletta 3 ganger før tilbake mot mål. Ca. 7 km. (artikkelen fortsetter under bildet)
TERRENGLØP: Tirsdag 21. oktober er det terrengløp på Ekeberg. Her fra motbakkeløpet tidligere i år. Foto: Eirik Lund Røer

Markedsdag/handlekveld tirsdag 21. oktober

I forbindelse med terrengløpet vil Oslo Sportslager "flytte (deler av) butikken sin" opp i BSK-kontorene. Det vil da bli tilrettelagt for ekstra gode kjøp for medlemmer av BSK-skigruppa. I tillegg til gode priser, vil man kunne være trygg på de profesjonelle råd som fagfolkene i Norges kanskje mest kompetente langrenns-fagbutikk kan gi både små og store. Som all annen frivillig idrett i Norge, er vi avhengige av trofaste sponsorer. BSK-skigruppa håper derfor at flest mulig vil planlegge for å gjøre mest mulig av sine langrenns/trenings-innkjøp denne dagen hos Oslo Sportslager.

Vår oppfordring: Gå i garasjen eller på loftet og ta en kikk på fjorårets langrennsutstyr for både barn og voksne. Gjør det nå i dag! Sjekk Oslo Sporslagers tabell for riktig lengde på ski og staver, og planlegg dine innkjøp til tirsdag 21. oktober. Du/dere skal jo uansett på Oslo Sportslager-løpet! - så hvorfor ikke slå to fluer i ett smekk?

KLIKK HER FOR Å SE TILBUD FRA OSLO SPORTSLAGER!

Hjemmesamling 25.-26. oktober

7-10 år (f. 2005-2008) 11-12 år (f. 2003-2004), 13-14 år (f. 2001-2002), 15-16 år (f. 1999-2000) og junior/senior (f. 1998 -) inviteres til hjemmesamling helgen 25.-26. oktober. Utgangspunktet for samlingen er som vanlig BSK-kontoret, der vi blant annet skal ha felles lunsj mellom øktene på lørdag. Nedenfor kan du se treningsopplegget for helgen, og informasjon om påmelding.

Påmelding

Merk at vi også i år kjører påmelding elektronisk, via internett (link under).

Skriv inn fornavn, etternavn, e-post (ikke synlig for andre) og velg hvilken klasse du tilhører (merk at det er nye aldersinndelinger i ny sesong, og at disse ikke nødvendigvis samsvarer med faktisk alder). Kryss av for om du skal være med på én eller begge av dagene, og dersom du har eventuelle tilleggskommentarer/merknader, f.eks. at du har en spesiell type matallergi, skriver du inn det før du lagrer.

Merk at alle foreldre som kan bidra som trenere og/eller lunsjhjelp MÅ melde seg på via det samme systemet.

7-8 år (f. 2007-2008)


DatoKlokkeslettHva Hvordan
Lørdag 25. oktober 09:25Oppmøte BSK-kontoret Vi gjør oss klare til økt
Lørdag 25. oktober 09:301. økt, løp Lengre løpetur med hurtighet
Lørdag 25. oktober11:00Lunsj Felles lunsj på BSK-kontoret
Lørdag 25. oktober 12:15 2. økt, lek Stafetter, lek og moro
Lørdag 25. oktober14:00Slutt Barna kan hentes på BSK-kontoret

Barna bør ha med et par tørre sokker og innesko til lunsjen.

Påmeldingsfrist: onsdag 22. oktober, klikk her!

9 år (f. 2006)


Dato Klokkeslett Hva Hvordan
Lørdag 25. oktober09:25 Oppmøte BSK-kontoret Vi gjør oss klare til økt
Lørdag 25. oktober09:301. økt, løp Løpetur i Brannfjell-område
Lørdag 25. oktober11:00Lunsj Felles lunsj på BSK-kontoret
Lørdag 25. oktober12:152. økt, lek Løp og lek, bl.a. med "capture the flag"
Lørdag 25. oktober14:00Slutt Ferdige for dagen

Påmeldingsfrist: onsdag 22. oktober, klikk her!10 år (f. 2005)

Program kommer senere.

Påmeldingsfrist: onsdag 22. oktober, klikk her!

11-12 år (f. 2003-2004)

Program kommer senere!

Påmeldingsfrist: onsdag 22. oktober, klikk her!

13-14 år (f. 2001-2002)


Dato Klokkeslett Hva Hvordan
Lørdag 25. oktober09:25 Oppmøte BSK-kontoret Vi gjør oss klare til økt
Lørdag 25. oktober09:301. økt, spenst og hurtighet Husk staver!
Lørdag 25. oktober11:00Dusj Dusj på BSK-kontoret
Lørdag 25. oktober11:30Lunsj Felles lunsj på BSK-kontoret
Lørdag 25. oktober13:002. økt, rulleski skøyting Husk hjelm og refleksvest!
Lørdag 25. oktober14:30Slutt Ferdige for dagen
Søndag 26. oktober10:00 Kretssamling 13-14 år Mer info

Påmeldingsfrist: onsdag 22. oktober, klikk her!

15-16 år (f. 1999-2000)


DatoKlokkeslett Hva Hvordan
Lørdag 25. oktober08:55 Oppmøte Skullerudstua Vi gjør oss klare til økt
Lørdag 25. oktober09:001. økt, intervall Fjellstadintervallen, husk staver og skift
Lørdag 25. oktober11:00Dusj Dusj på BSK-kontoret
Lørdag 25. oktober11:30Lunsj Felles lunsj på BSK-kontoret
Lørdag 25. oktober14:002. økt, langtur Langtur sykkel, 1,5 t. Husk hjelm.
Lørdag 25. oktober15:30Slutt Ferdige for dagen
Søndag 26. oktober09:55Oppmøte Skulleruddumpa Vi gjør oss klare til økt
Søndag 26. oktober10:003. økt, langtur Langtur løp, 3 t
Søndag 26. oktober13:00Slutt Ferdige for dagen

Påmeldingsfrist: onsdag 22. oktober, klikk her!

Junior/senior (f. 1998 -)


Dato Klokkeslett Hva Hvordan
Lørdag 25. oktober08:55 Oppmøte Skeidbanen Vi gjør oss klare til økt
Lørdag 25. oktober09:00 1. økt, intervall RS SK 5x5 MD I-5. Husk refleksvest, hjelm og skift
Lørdag 25. oktober 11:00Dusj Dusj på BSK-kontoret
Lørdag 25. oktober11:30Lunsj Felles lunsj på BSK-kontoret
Lørdag 25. oktober12:30Utøversamtaler Individuelle utøversamtaler
Lørdag 25. oktober15:002. økt, kombiøkt Oppvarming og styrke + pigging. Husk refleksvest og hjelm.
Lørdag 25. oktober17:00Slutt Ferdige for dagen
Søndag 26. oktober09:55 Oppmøte Skulleruddumpa Vi gjør oss klare til økt
Søndag 26. oktober10:003. økt, langtur Rolig langtur, 3 t
Søndag 26. oktober13:00Slutt Ferdige for dagen

Påmeldingsfrist: onsdag 22. oktober, klikk her!

(artikkelen fortsetter under bildet)


HJEMMESAMLING: Det blir mye aktivitet og moro på helgens hjemmesamling.

Sportssalg/bruktsalg lørdag 25. oktober

Vi inviterer til sportssalg/bruktsalg lørdag 25. oktober kl. 11.00 - 14.00. Her blir det muligheter for å gjøre et skikkelig godt kjøp eller tjene en liten slant, hva gjelder skiutstyr.

- Salg av brukt sportsutstyr:

Fra kl. 11.00 kan du selge brukt sportsutstyr i atriet på BSK-kontoret. Har du ski (langrenn, hopp, alpint, telemark), staver (langrenn, alpint), sko (langrenn, hopp, alpint, telemark), rulleski eller sykler du ikke lenger bruker er dette en glimrende mulighet til å selge det.

Det vil bli servert vafler og kaffe/saft ved sportssalget.

Merking av utstyr som skal selges:

 • Merking av ski med følgende lapp, klikk her (festes på skia)

  Forklaring;
  Høyde; høyden på skia
  Vekt; hvilken vektklasse skia hører til (spennet)
  Slip; hvis slip, hvilken?
  Bruk; konkurranse eller trening, skøyting eller klassisk?
Alt øvrig utstyr må merkes med pris!

Smørekurs lørdag 25. oktober

Vår hovedsponsor Oslo Sportslager holder smørekurs på BSK-kontoret i forbindelse med 1. økt under hjemmesamlingen.

Mer informasjon om kurset, samt starttidspunkt kommer senere.

(artikkelen fortsetter under bildet)
SMØREKURS: Oslo Sportslager holder smørekurs lørdag 25. oktober.

Dugnad i lysløypa søndag 26. oktober

Det blir dugnad i lysløypa søndag 26. oktober kl. 12.00 - 16.00.

 • Oppmøte ved skihytta
 • Rydding av løypa, ta med rive, rake, motorsag, hagesaks etc.
 • Avslutter med grilling av pølser
Håper å se mange denne dagen, da dette er til felles beste for hele skigruppa!

Vi gleder oss til en aktiv BSK-uke!


DUGNAD: Dugnaden i lysløypa er viktig for skigruppa, og vi håper mange møter opp søndag 26. oktober.


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline