Vil avslutte med seier

Postet av Torbjørn Andersen den 17. Des 2015

Ulf Andersson og BSK Håndball Elite for damer vil gjerne avslutte året 2016 med seier over Stabæk 2 søndag 20. desember. De håper på publikums støtte i Bækkelagshallen.


Av Torbjørn Andersen (tekst og foto)

- Vi forbereder oss før Stabæk-kampen på det nivået vi er nå. Etter dette skal vi ha litt juleferie med egentrening, fysisk trening og intervalltrening, sier Ulf Andersson.


- Selvtilliten har vokst
Han overtok et nytt lag før denne sesongen.

- Når man starter med et nytt lag, nye spillere og ny trener, må man ha i bakhodet at det er sånn her det kan gå. Det har vært en del frustrasjon under veien fram til målet der vi er i dag, sier Andersson.

- Det kjennes ut som om vi er inne i en periode der selvtilliten har vokst i laget vårt. Hadde vi spilt hele sesongen som de siste kampene, kunne vi kanskje tatt flere poeng. Det finnes likevel et ordtak som sier at du kan ikke gråte over spilt melk, sier Ulf Andersson.


Målet er topp tre
BSK-laget ligger før helgens kamper på en syvendeplass på tabellen. Det er likevel bare fire poeng opp til Oslostudentenes Idrettslag som topper tabellen. BSK-treneren holder fast ved målsettingen som ble satt før sesongen.

- Målet er fortsatt topp tre på tabellen, sier Andersson.

Det målet har kommet nærmere de to siste kampene. BSK har nemlig funnet formen og slått Sarpsborgalliansen først med 31-24 og deretter Oppsal med 29-22.

- Jeg håper at vi får se flere kamper der vi styrer kampene. Det gjorde vi mot både Sarspsborgalliansen og Oppsal. Når vi stenger bakover, så styrer vi matchene. De siste to kampene har vist at vi kan eie matchene, sier Andersson.


- Alle er på
Han er godt fornøyd med de fleste spillernes utvikling.

- Alle er på. Spesielt fornøyd er jeg med Elizabeth Collados spill tidlig i sesongen. Jeg er også glad over det ansvar og den lojalitet som Frøy Strøm, Linn Mangset og Caroline Smith har vist, sier Andersson og fortsetter:

- Mie Alræk er på vei tilbake etter skader. Anna Lindholm er en spiller jeg forventer mer av i angrepsspillet og jeg forventer at bakspillerne bruker henne mer. Frida Klovning gjorde også en fantastisk match mot Oppsal og har vist seg som en god spiller, sier Ulf Andersson.

Kampen mellom BSK og Stabæk 2 spilles i Bækkelagshallen 20. desember klokka 17.00.

Tabell og resultater (Norges Håndballforbund)


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline