- Moro med supportere

Postet av Torbjørn Andersen den 15. Des 2015

Kevin Gulliksen gleder seg over at det settes opp en egen BSK-buss til kampen i Grundigligaen mot Drammen onsdag 16. desember.


Av Torbjørn Andersen (tekst og foto)

- Det er veldig moro at vi får med oss supportere også på bortebane. Jeg håper at mange er med på bussen, sier Kevin Gulliksen.

De som ønsker å være med på bussturen må snarest mulig sende en e-post til Ina Brodahl. Hun har e-postadressen: ina@bsknc.no

Bussen koster 100 kroner pr. person tur/retur. Oppmøte for bussturen er på NC/BSK-kontoret klokka 16.45. Bussen kjører klokka 17.00 onsdag ettermiddag.


Revansjesugen Gulliksen
Kevin Gulliksen er veldig revansjesugen etter en svak forestilling på hjemmebane mot Haslum.

- Alle har en sånn dag som jeg hadde i den kampen. Det handler om å være mer klar til kamp og gi alt. Jeg er veldig revansjesugen, sier Gulliksen.

Han mener DHK er et lag de bør slå.

- Vi vet godt hva de kommer med og jeg kjenner mange av spillerne. Vi tapte hjemmekampen mot dem, men i den kampen ødelegger vi for oss selv, sier Gulliksen.


En svak periode
BSK-laget er inne i en svak periode etter en god start på sesongen. Laget har tapt de fire siste kampene i Grundig-ligaen.

- Vi er inne i en periode som vi må komme oss ut av. En sånn type kamp, som DHK-kampen blir, vil være perfekt i så måte. Det er viktig for oss å få en god følelse før jul og det har vi Drammen-kampen og kampen mot Kolstad på søndag til å klare på, sier Gulliksen.

- Hvorfor slår dere Drammen?

- Vi har en bra tropp og lite skader for tiden, vi vet hva dem kommer med og er gode nok til å slå dem, sier Gulliksen.


- Ødelagt for oss selv
Han er mellomfornøyd med sesongen så langt.

- Det er perioder der vi er veldig bra og perioder der vi er veldig svake. Vi skulle nok hatt flere poeng enn hva vi har i øyeblikket, sier Gulliksen.

- Vi mener selv at vi har rotet bort poeng i enkelte kamper og har ødelagt for oss selv, sier Kevin Gulliksen.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline