- Laget foran egen innsats

Postet av Torbjørn Andersen den 9. Des 2015

BSK Håndball Elites Torjus Bjørnstad er toppscorer i Grundigligaen etter 11 spilte kamper. Han er mer opptatt av å rose lagkameratene enn å glede seg over toppscorertittelen.

Av Torbjørn Andersen (tekst) og Paul Fekjær (foto)

- Det er moro å være toppscorer. Det får en være ærlig og si, men det er viktigere å vinne matcher og laget kommer alltid foran egen innsats, sier Bjørnstad.Totalt 71 fulltreffere
Han har et snitt på 6,5 scoringer pr. kamp på de 11 første kampene. Totalt gir det 71 mål. 42 av dem er spillemål og 29 har kommet på straffekast.

- Det er overraskende at jeg er toppscorer. Men det er ikke noe jeg går rundt og tenker på eller har som målsetting. Det er også mange andre spillere på laget som gjør at jeg kommer i posisjon, sier Bjørnstad.

29 av scoringene er kommet på straffekast. Han husker også alle sine straffemiss.

- Jeg brant to mot Runar, et mot Stord, et mot Runar og 1 mot Drammen, sier Bjørnstad.


- Fortsatt heng på tredjeplassen
Han er mellomfornøyd med sesongen så langt.

- Det var kjedelig at vi tapte borte mot Halden. Elverum hjemme følte jeg også at vi hadde en god sjanse mot. Å tape med 10 borte mot Runar er ikke bra, sier Bjørnstad og fortsetter:

- Vi tok Fyllingen og Bodø og tok poeng mot Kolstad. Drammen-kampen på hjemmebane skulle vi vunnet. Vi burde nok totalt sett tatt et par poeng til, men vi har fortsatt heng på tredjeplassen.


Møter Haslum søndag
Søndag den 13. desember står Haslum på motsatt banehalvdel i Oppsal Arena klokka 18.00.

- Det blir spennende og gøy. Vi skal prøve og gjøre så godt vi kan. Det blir nok en bra match, sier Bjørnstad.

- Hvor mange mål skal du score da?

- Det må vel bli sju det da, så vi ligger over snittet. Nei, helt ærlig. Det er ikke så viktig hvor mange mål jeg scorer. Jeg håper at jeg kan bidra til at hele laget vinner kampen, sier Bjørnstad.

- Hvorfor skal folk komme på søndag?

- Jeg føler at vi har mulighet til å slå de fleste lagene på hjemmebane og vi kan skape problemer for Haslum. I tillegg må vi kalle det et derby mot Haslum. Jeg tror det blir litt tenning, morsom håndball og ikke noen kjedelig match, sier Bjørnstad.

Han håper på stor støtte fra tribunen søndag.

- Vi føler det mer som en hjemmebane når vi har engasjerte tilskuere på tribunen. Jeg håper den gode publikumstrenden fortsetter, så skal vi gjøre vårt, sier Torjus Bjørnstad.


Tabell, resultater og toppscorerlisten (Norges Håndballforbund)


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline