Vil bort fra bunnplasseringen

Postet av Torbjørn Andersen den 28. Okt 2015
Caroline Smith og de andre BSK-damene vil bort fra bunnplasseringen i 2. divisjon. Håndballdamene håper på din støtte i kampen lørdag 31. oktober.

Av Torbjørn Andersen (tekst) og Paul Fekjær (foto)

Bækkelagets damelag som i vår rykket ned til 2. divisjon har ikke fått noen god start på sesongen der de skal kjempe seg tilbake til 1. divisjon.

Tredje sist på tabellen
BSK-damene har startet med en seier (Stabæk 2 ble slått 36-15), en uavgjort kamp (Ullern 27-27) og tre tap (Oslo Studentenes IK 23-31, Follo 22-23 og Storhamar Bredde 27-29).

BSK-lagets målsetting er å bli topp tre i divisjonen. I øyeblikket ligger laget på en tredje sisteplass av tolv lag. BSK-damene har tre poeng mens Ullern som leder har ni poeng. Oslo Studentenes IK har åtte poeng på andreplass. Follo HK Damer ligger i øyeblikket på en tredjeplass med seks poeng.

- Målsettingen vår er å komme på topp tre etter endt sesong. Vi må komme oss bort fra den bunnplasseringen vi har pr. nå. Fokuset vårt fremover må være å vinne kamper, sier Caroline Smith.Ønsker publikums støtte

Lørdag 31. oktober klokka 19.00 er LFH09 motstander i Bækkelagshallen. LFH09 har to poeng og ligger bak BSK på tabellen.

- Vi kan ikke ta lett på den kampen men vi trenger noen seirer nå, sier Smith

Hun og resten av laget håper på din støtte i kampen.

- Publikum skal komme og se på oss fordi vi kan gi dem en god håndballkamp. Vi trenger også støtten fra publikum. Det er alltid gøy å spille med mange folk på tribunene, sier Smith.

Hun er ikke overrasket over at det ikke har gått helt på skinner i seriestarten.

- Vi har et ganske nytt lag og ting tar tid. Vi kan likevel gjøre det mye bedre og må jobbe oss oppover på tabellen, sier Smith.Studerer til idrettslærer

Smith er opprinnelig Nordstrand-jente men er inne i sin andre sesong for Bækkelagets damelag. I tillegg til håndballen så studerer hun.

- Jeg studerer på Norges Idrettshøgskole og skal bli idrettslærer, sier Smith og fortsetter:

- Jeg synes det er veldig gøy og veldig morsomt å jobbe med barn og unge, sier Smith.

Hun beskriver seg selv på følgende måte:

- Jeg er en sosial, positiv og blid jente med mye humør, sier Caroline Smith.

Vil du hjelpe Caroline og de andre BSK-damene på veien mot toppen av tabellen? I tilfelle må du møte opp i Bækkelagshallen lørdag 31. oktober klokka 19.00. Velkommen skal du være!

NB! BSK-damene spiller også seriekamp 1. november. Motstander klokka 13.30 på bortebane i Hølandshallen er Høland.


Sjekk: Terminliste og tabell (handball.no)

0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline