Hyllet etter kampen

Postet av Torbjørn Andersen den 27. Aug 2015
Målvakten Benedikte Lunde (18) spilte kamp på bursdagen sin. Det endte med stortap mot Storhamar men Lunde var likevel blid.

Av Torbjørn Andersen (tekst og foto)

- Det er gøy å spille kamp på bursdagen sin men det er bare synd at vi tapte kampen. Vi visste det ville bli tøft i dag siden Storhamar er et godt lag, sier Benedikte Lunde til Bækkelagets nettsider.


Sang bursdagssangen

Selv hadde hun en helt grei dag i målet. Hun var ikke i toppslag men heller ikke dårlig.

- Det er veldig gøy å få sjansen i målet men denne kampen var nok litt for høyt nivå for meg foreløpig. Jeg tror 2. divisjon som vi skal spille i sesongen vil passe meg mye bedre til det nivået jeg er på nå, sier Lunde.

Etter kampen sang en hel gjeng med unge jenter bursdagssangen for henne mens de flokket seg rundt henne for å sikre seg autografen.

Divisjonsforskjellen var synbar

Bækkelagets kvinner hang godt med Storhamar i den første omgangen av kampen. Det stod 4-6 etter cirka 11 minutters spill. Innen den tid hadde nykommerne Anna Lindholm, Rikke Bøttger og Linn Anita Bergland presentert seg som målscorere.

Utover i den første omgangen ble divisjonsforskjellen mer tydelig selv om BSK-kvinnene hang godt med - selv med playmaker Caroline Smith skadet på tribunen. Ved pause var stillingen 11-19.

Storhamar-jentene ble rett og slett for gode for BSK sitt andredivisjonslag i den andre omgangen. Etter cirka 40 minutters spill var stillingen 14-29. Det endte til slutt med 17-38 tap i Bækkelagshallen.


Målsetting: topp tre

BSK-kvinnene skal den kommende sesongen spille andredivisjon.

- Et av de tre beste lagene skal vi bli, så får vi se hvordan sesongen utvikler seg. Det har skjedd for mye både i laget og på trenersiden til at vi kan legge press på jentene om direkte opprykk, sier trener Ulf Andersson.

Målvakten Benedikte Lunde er enig med treneren.

- Pr. i dag er vi ikke gode nok til opprykk men vi kommer til å bli mye bedre utover i sesongen, sier Benedikte Lunde.Kampfakta:
2. runde NM håndball for kvinner:
BSK – Storhamar 17-38 (11-19)
Bækkelagshallen
Målscorere BSK: Anna Lindholm 1, Trine Knutsen 2, Ricke Bøttger 5, Linn Anita Bergland 3
Linn Mangset 3, Frida Klovning 3
Målscorere Storhamar: Malene Aambakk 9, Elise Skinnehuagen 1, Linn Marie Birkeland 6, Tina Engan 4, Emma Skinnehaugen 4, Lise Løke 4, Lise Binger 7, Thea Tangnes 3
Tilskuere: Cirka 100

Relaterte artikler:
Velkommen til NM-fest
Vil ha NM-gull og opprykk


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline