Roses av landslagssjefen

Postet av Torbjørn Andersen den 22. Apr 2015
Simen Strømberg fra Bækkelaget Håndball Elite er tatt ut på A-landslaget i håndball til kampene mot Kroatia.

Av Torbjørn Andersen (tekst) og Paul Fekjær (foto)

Den første landskampen mot Kroatia spilles 29. april i Stavanger. Den andre kampen spilles 3. mai i Varazdin. Johannes Hippe ble tatt ut i den første troppen. Simen Strømberg kom inn i etterkant.

- Landslagsuttaket var en fin beskjed å få, men jeg synes det var litt tøft og kjipt at jeg ikke ble tatt ut i den første troppen. Det er likevel hyggelig at jeg er den første han tar ut i etterkant, sier Simen Strømberg.

Landslagssjef Christian Berge forteller hvorfor Strømberg er med i troppen:

- Grunnen til at vi tok med Simen er at Sander Sagosen bare skal spille en av kampene mot Kroatia. Simen skal spille bortekampen mot dem. Han gjorde også et veldig godt inntrykk da han var inne på samlingen i januar, sier landslagssjef Christian Berge til BSK sine nettsider.

- Det er hyggelig å høre at jeg gjorde et godt inntrykk. Han sa det samme til meg men jeg skulle klart å spille begge kampene, sier en offensiv Strømberg.

Christian Berge roser også Johannes Hippe.

- Hippe har vist en gryende form den siste tiden. Det er en spiller som har vært preget av en del småskader. Johannes er en dyktig spiller som tilfører landslaget noe, sier Christian Berge.

Les mer: Avslutter ikke søndag
Les mer: BSK trenger strekspiller
0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline