Hvor er klubbens ledelse?

Postet av Torbjørn Andersen den 9. Mar 2015


Det er ikke sluttbestemt foreløpig men det er en historisk nedtur som er på gang på kvinnesiden i håndballavdelingen i Bækkelagets Sportsklub. Du kan hjelpe jentene i den viktige serieavslutningen.

Kommentar av Torbjørn Andersen (tekst) og BSK Håndball Elite (foto)

Dersom du ser på Adelskalenderen for kvinner gjennom alle tider, så ligger BSK på en historisk fjerdeplass.


Hvordan er Adelskalenderen om 10-15 år?
Det er bare Byåsen, Larvik og Nordstrand som ligger foran Bækkelaget på Adelskalenderen til Norges Håndballforbund. For 10-15 år siden lå BSK-laget helt i toppen av Adelskalenderen. Nå er de passert av Byåsen, Nordstrand og Larvik. Hvordan vil det se ut om 10-15 år?

Topp-plassering på Adelskalenderen vitner om en klubb og et lag som har prestert fabelaktig gjennom en årrekke i kvinnenes øverste divisjon. Håndballdamene var lenge Bækkelagets Sportsklub sitt store flaggskip med profiler som Anja Andersen, Susann Goksør, Kjersti Grini og Cecilie Leganger med flere.


Ramler ned i 2. divisjon?

Nå er laget i ferd med å ramle ned en divisjon – til 2. divisjon. Det er kun teori og flaks i serieavslutningen som kan redde klubben. Skulle det bli nedrykk til 2. divisjon, kan eventyret på Bækkelagshøgda være over for godt.

Det er NÅ jentene trenger DIN støtte i kampen mot Flint Tønsberg. Det nytter ikke bare å møte opp på kampen. Du må skrike og rope som om det var din siste dag - ellers kan det bli lagets siste dag i 1. divisjon.

Taper laget kampen førstkommende søndag kan vi skrive 2. divisjon med store bokstaver. Vinner laget med tre mål er BSK-damene foran Flint på målforskjell og innbyrdes oppgjør. Det betyr samtidig fortsatt en mulighet til å overleve i årets 1. divisjon.

Problemet er bare at BSK-damene trolig også må slå både Gjerpen og Rælingen i sine to siste kamper. Til bortekampen mot Gjerpen bør det for øvrig settes opp både en og to ekstrabusser. Laget trenger din støtte NÅ!


Sterkt behov for plan
Det er nå jentene trenger oppbakking fra allianseklubbens styre og ledelse. Det er et sterkt behov for en klar plan for videre drift etter sesongen 2014/2015.

Det er nå damene må fremlegges en plan til hvordan man skal komme tilbake i toppen - uansett om det blir nedrykk eller damene holder plassen i 1. divisjon. Uten en klar plan forsvinner de beste spillerne nok en gang etter sesongen.

Hvor er allianseklubbens ledelse? Hvem tar opp hansken? Er svaret ingen, kan BSK stå uten et damelag i de to øverste divisjonene for første gang siden 1970-tallet. Hva det vil bety for rekrutteringen kan man bare tenke seg, eller?


Adelskalenderen
1. Byåsen (IL) - 991 poeng
2. Larvik HK (Larvik TIF) - 938 poeng
3. Nordstrand IF - 913 poeng
4. Bækkelagets SPKL - 789 poeng
5. Gjerpen IF (Håndball) - 703 poeng

Les mer: Nå må BSK ha hjelp fra andre
Les mer: - Vi rykker ikke ned
Les mer: Dramaet på BSK-benken


0 Kommentar

Kommentarer

Kommentarfelt er stengt

Levert av IdrettenOnline