Tre nye ansikter

Postet av Torbjørn Andersen den 21. Jan 2015
Disse tre spillerne kommer inn for Bækkelaget Håndball Elite for damer. Den ene spilleren er dansk og de to andre er norske.

Mathilde Spieler Palmers (19 år), Hege Merete Bergsnev (27 år) og Camilla Aalkjær (22 år) er navnene på de tre nye spillerne som damelaget nå henter inn.

Av Torbjørn Andersen i Bækkelagshallen


Har spilt i BSK tidligere
Hege Merete Bergsnev (26 år - født i 1988) er den første spilleren som er klar for BSK. Hun er bakspiller og returnerer til klubben etter studier. Bergsnev har studert på Hawaii og har vært der siden august 2014.

- Jeg spilte her før jeg dro til utlandet. Det var klart allerede da jeg dro at om jeg skulle tilbake til Norge så skulle jeg spille for Bækkelaget. Jeg er veldig fornøyd med treningene og spillerne i klubben, sier Hege Bergsnev.

Hege Merete Bergsnev er opprinnelig fra Kristiansund og ble rikskjent i Norge da hun deltok i Farmen i 2013. Hun røk den gang ut etter å ha tapt tvekampen mot Mari Gjørva. Bergsnev er til venstre på bildet.


- Tenker på den straffen
Mathilde Spieler Palmers (19 år - født 18. desember 1995) fikk sin debut da laget tapte 23-24 mot Fjellhammer. Midtbacken/bakspilleren brant straffekast i sluttminuttene av den kampen men scoret fem mål utenom.

- Jeg føler meg ikke som en syndebukk men innrømmer at jeg tenker på den straffen og terper på skudd. En håndballkamp varer i 60 minutter og det er mange ting som kan avgjøre den, sier Palmers.

Hun er glad for å ha valgt BSK.

- Det er en fin klubb i 1. divisjon, sier Palmers, som er kommet på lån fra Oppsal ut sesongen.

Hun spilte for Nordstrand før hun gikk til Oppsal. Hun har også spilt for det norske beachhåndball-landslaget og har også vært representert på regionslag Øst 1. Palmers er til høyre på bildet.

- Friskt dansk pust
Camilla Aalkjær (21 år - født 2. juli i 1992) er den tredje nye spilleren i BSK-laget. Hun studerer idrett i Norge.

- Jeg synes det ville vært friskt med et dansk pust i laget og det er søte jenter jeg skal spille sammen med, sier Aalkjær.

Hun er bakspiller på venstresiden og midtback.

- Jeg ble tipset om at klubben trengte noen nye spillere. Jeg fikk også vite at klubben har hatt flere danske spillere innom, sier Aalkjær.

Camilla Andersen, Anja Andersen og Gitte Madsen er tre dansker som har spilt for BSK og hatt stor suksess. Spesielt Camilla Andersen har Aalkjær stor respekt for. Aalkjær er i midten på bildet.

Benedicte Bjørgen (21 år - født 22. august 1993) er den fjerde spilleren som kommer inn på laget. Hun var ikke til stede på trening tidligere denne uka. Bjørgen var strekspiller i Skrim i fjor og er primært tenkt som en forsvarsspiller.

NB! Damene spiller sin neste kamp i 1. divisjon mot Randesund. Kampen spilles søndag 25. januar i Sukkevannshallen.

Les mer: Fire nye spillere på vei
Les mer: Trives i ny klubb

0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline