Fire nye spillere på vei

Postet av Torbjørn Andersen den 15. Jan 2015
Bækkelaget Håndball elite damer har fire nye spillere på vei til klubben. Trener Morten Østreng håper i tillegg å få tilbake flere spillere med skader til skjebnekampen mot Fjellhammer søndag kveld.

BSK ligger før søndagens kamp på direkte nedrykksplass med sine åtte poeng. Fjellhammer ligger på plassen foran, sikker plass, med sine 11 poeng.

- Det blir en cupfinale for oss. Det er en av kampene vi må vinne om vi skal få nok poeng til å overleve i 1. divisjon, sier trener Morten Østreng.

Av Torbjørn Andersen (tekst) og Trond Hellerud (foto)

De nye spillerne er:
Mathilde Spieler Palmers
Østrengs kommentar: En ung jente med fart, tempo og trøkk som kommer på lån fra Oppsal. Hun kan være bakspiller, venstre back og midtback. Hun er den eneste av nykommerne som er spilleklar til kampen mot Fjellhammer.

Hege Bergsnev
Østrengs kommentar: Bakspiller som tidligere har spilt i BSK. Hun spilte på damelaget i fjorårets sesong men har vært borte et halvt år pga. reise, skole og studier.

Benedicte Bjørgen
Østrengs kommentar: Hun var strekspiller i Skrim i fjor. Hun er primært en forsvarsspiller og har en søster som spiller for junior elitelaget til BSK.

Camilla Aalkjær
Østrengs kommentar: En bakspiller fra Danmark. Hun er på vei, har takket ja men alle papirene er foreløpig ikke på plass.

- Vi håper å ha alle spillerne klare til bortekampen mot Randesund den 25. januar, sier Østreng.


Fem skader
I tillegg til at fire nykommere er på vei for å forsterke laget håper Østreng at han får tilbake flere av de fem spillerne som er ute med skader. De fem er: Caroline Smith (bakspiller), Ingrid Loftheim (bakspiller), Sara Møller (venstre kantspiller), Tuva Marstein (venstre kantspiller) og Trine Knutsen (venstre kantspiller).

- Alle de tre venstrekantene (Sara, Tuva og Trine) våre er ute med skader. Jeg håper og krysser fingrene for at vi får tilbake to av de fem spillerne til søndagens kamp, sier Morten Østreng.

Kampen mot Fjellhammer spilles søndag klokka 18.00 i Bækkelagshallen. Barn og spillere i BSK kommer gratis inn. Billettprisen for voksne er 100 kroner.Vil du prøvespille for BSK?
Bækkelaget Håndball Elite damer søker flere spillere. Ønsker du å prøvespille for klubben, kan du kontakte håndballkontoret på e-post: bsk.handball@gmail.com

Vil du starte en supporterklubb for laget? Ta kontakt med håndballkontoret på e-post: bsk.handball@gmail.com


Les mer: Ønsker trommehjelp


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline