Vi søker ny turnerningsleder for Norway Cup

Postet av Bækkelagets SK den 10. Okt 2018

Vi søker en erfaren leder til en operativ administrativ stilling i Bækkelagets Sportsklub som ansvarlig for Norway Cup. Om du brenner for å skape fotballglede for barn og unge er dette stillingen for deg!

Bækkelagets Sportsklub arrangerer i uke 31 hvert år en av verdens største fotballturneringer i samarbeid med mer en 1 600 frivillige ildsjeler. Nå trenger BSK en strukturert og engasjert leder som kan stå for planlegging og gjennomføring av turneringen sammen med sine medarbeidere og de frivillige i klubben. Som turneringsleder kommer du til å rapportere direkte til generalsekretæren i Bækkelagets Sportsklub. Din fremste oppgave er å jobbe internt for å sikre god organisering og gjennomføring av Norway Cup. Du kommer til å jobbe tett med leverandører, sponsorer, frivillige og deltagere, slik at turneringen er godt tilrettelagt for alle involverte. I tillegg vil du ha en sentral rolle i den strategiske utviklingen av Norway Cup, sammen med Generalsekretæren og Norway Cup-styret.

Det er et sterkt fokus på frivillighet og idrettsglede i BSK, og det er et tett samarbeid mellom det administrative apparatet og de frivillige i organisasjonen. Du vil komme inn i en engasjert administrasjon som vil bidra til at du skal lykkes!

Riktig kandidat har god forståelse for logistikk, administrasjon, prosjektgjennomføring og økonomi. Kandidaten har også bred erfaring med frivillige organisasjoner og kjennskap til norske idrettsforeningers struktur. I tillegg til dette har riktig kandidat tidligere ledererfaring, både med frivillige og ansatte. Stillingen krever at du behersker norsk og engelsk flytende, både skriftlig og muntlig. Bækkelagets Sportsklub/Norway Cup kan tilby gode lønnsbetingelser.

Hvis du har spørsmål om stillingen, ta gjerne kontakt med Mercuri Urval ved Siri Straumsnes på mobil: 975 59 026 eller Agathon Skei-Hart på mobil: 975 59 099. Vis interesse for stillingen ved å laste opp din CV og søknad snarest, eller innen søknadsfrist 24.10.2018. Alle henvendelser til Mercuri Urval behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver.

For mer info og for å søke på stillingen se HER.0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline