Bækkelagets G04 til finale i Gøteborg Cup!

Postet av Bækkelagets SK den 26. Sep 2017

Helgen 23.-24. september ble Gøteborg Cup i håndball arrangert. Dette er en ganske stor cup, med totalt nesten 4.500 spillere. I klasse G04 var 32 lag påmeldt, hvorav 2 norske og 30 svenske. 

BSK G04 deltok med 1 lag som gikk helt til finalen. I gruppespillet lørdag ble det seier mot Skuru, Bolton og Helsingborg. BSK gikk dermed videre som klar gruppevinner. Søndag ble det seier over Kristianstad i 8.delsfinalen, Önnereds i kvartfinalen og Torslanda i semifinalen, før Bjurslätts/Warta stod på den andre banehalvdelen i finalen. Sistnevnte trakk det lengste strået og vant i sin hjemmehall til stor jubel fra mange fremmøtte hjemmesupportere.

Alt i alt en flott opplevelse for Bækkelagsguttene, og mye god erfaring å ta med seg videre.

Bra resultater fra BSK hopperne i helgen

Postet av Bækkelagets SK den 25. Sep 2017

Både Richard Haukedal og Joachim Hauer har hatt svært gode resultater i helgen. 

Richard Haukedal tok 2. plassen i Konica Minolta NC på Lillehammer på lørdag, før han klinket til og tok 1. plassen på søndag. 

Richard Haukedal (midten) med et sølv og et gull på Lillehammer i helgen. Foto: Norges Skiforbund

Joachim Hauer på sin side tok 3. plassen i COC-H i Rasnov på lørdag.

Vi gratulerer begge med pallplassene! 

Joachim Hauer på pallen i Romania. Foto: Local OC

Resten av BSK-hopperne har brukt denne helgen på treningsleir i Polen. Idrettsskole uke 40

Postet av Bækkelagets SK den 6. Sep 2017

Har barnet ditt lyst til å ha det gøy og lære noe nytt? Eller kanskje finpusse på ferdigheter de allerede har? Bækkelagets Sportsklub arrangerer morsomme idrettsskoler for barn født 2003 til 2011. Vi arrangerer idrettsskoler i uke 8, 26, 33 og 40. Neste idrettsskole arrangeres i uke 40 og vi tilbyr:

  • Fotballskole
  • Håndballskole
  • Innebandyskole
  • Friidrettsskole
  • Allidrettsskole

Pris:

BSK-medlemmer kr 1600

Andre kr 2000

Meld på ditt barn her: https://docs.google.com/forms/... 

Tidsplan for skolene er:

08:00-09:00 levering/innsjekk

09:00-15:00 aktivitet

15:00-16:30 henting

Enkelte av skolene består av tre avdelinger; basis, teknikk og utvikling

Basis 6 - 8 år:

De som melder seg på i basisgruppen har kanskje prøvd seg litt på idretten før, men ønsker innføring i grunnøvelser for å utvikle de grunnleggende kunnskapene og ferdighetene i idretten. Dette er også en gruppe for de som ikke har drevet med idretten før og vil prøve seg på noe nytt samt for de yngste.

Teknikk 9 - 11 år:

Teknikkgruppen er tilrettelagt for de som har drevet med idretten en stund og er modne for å trene på litt mer avanserte teknikker og øvelser. I denne gruppen fokuserer vi mer på posisjoner for lagidrettene og spesialøvelser individuelle idretter.

Utvikling 12 - 14 år:

Dette er en gruppe for de som er mellom 12 og 14 år. Tilbudet er tilrettelagt for utøvere som på en intensiv uke ønsker å legge grunnlag for å ta det neste steget. Temaer for uken innebærer teori, kamp-/konkurranseforberedelse, mentale prosesser og tett personlig oppfølging. Målet med uken er å gi ungdommen erfaring med et spesialisert utviklingsprogram hvor individuell utvikling gjennom personlige målprosesser står i fokus.

Merk!!Instruktørene setter sammen gruppene etter alder og nivå, dette vurderes fortløpende i løpet av uka.

Idrettsskolens formål:

Målet med uken er at deltagerne, både om de har tidligere erfaring med aktiviteten de velger eller om de er helt nye i idretten, skal få en uke full av utfordring, mestring, trivsel og utvikling.

Med i prisen vil deltagerne få drikke og frukt hver dag (mat niste må tas med) og utstyrspakke.

Fredag vil det være felles grilling for alle skolene på Sportsplassen. Vi stiller med grillmat og drikke.

Vi tilbyr:

  • Basis- og teknikktrening i håndball, fotball, friidrett, innebandy og allidrett.
  • Utviklingsgrupper i håndball, fotball og friidrett (12 -14 år).
  • Utstyrspakke med ball, t-skjorte, drikkeflaske og sekk med mer.
  • Daglig utdeling av frukt og juice/sjokolademelk.

Spørsmål og henvendelser gjøres til idrettsskoler@bsknc.no
Nok en pokal i skapet for fotball G03.

Postet av Bækkelagets SK den 4. Sep 2017

BSK Fotball G2003 var i helgen tradisjonen tro i Fredrikstad, og deltok i Kråkerøy Cup for 4. året på rad.


Og som vi vet, stolte BSK'ere gir seg aldri, så målet var å komme seg til A-sluttspill.

Ikke bare det sportslige står i fokus når g2003 er på tur. Mellom og etter gruppespill kamper lørdag, så er det masse tradisjoner som skal vedlikeholdes. Luftmadrasser skal blåses opp (og noen tappes). Alle bager skal (ser i alle fall slik ut) tømmes utover gulvet, slik at det blir mest mulig klær over alt. Den årlige turen til Rema 1000 for shopping av godteri, og stoooore mengder brus, og powerade. Høydepunktet er likevel lørdagens kveldstur til Peppes Pizza i Gamlebyen. Her har vi faste plasser, kjenner betjeningen, kjenner menyen, og fortærer uhorvelig mengder pizza. Og tradisjonen tro er etegildet sponset av Bemanningsbyrået. 


Innimellom alle tradisjoner, skal jo også motstanderne knuses. Etter en sesong med mye skader og sykdom for BSK g2003, ble det siste uken bestemt at vi skulle trekke ett lag, og kun stille med ett stort felles lag for alle gutta. 20 gutter i troppen, før turneringstart..

I gruppespillet fløt det svært bra for den store gruppa. Første kamp ble vunnet komfortabelt 3-0, mot ett veldig bra Tistedalen lag, som senere skulle vise seg å ende opp på 3.plass i turneringen. Full trøkk, og  mye rullering, ga en flott start for alle gutta.


Kamp nr. 2, prates ikke om, men ett arbeidsuhell mot ett hardtarbeidende Skogstrand gjorde at vi gikk på ett surt 0-1 tap. Hadde gutta alt begynt å forberede seg til Peppes turen?

Men i neste kamp var vi på sporet igjen. Vertsklubben Kråkerøy ble slått komfortabelt 4-0.

Siste gruppespillkamp måtte vinnes for å komme seg videre. Slikt liker ivrige BSK-gutter. Presset ristet de av seg før kampen, og feide Kolbotn av banen med hele 8-0.

Dermed var det klart for a-sluttspill søndag, og kvelden fri!

Søndag var det a-sluttspill, og etter den gode opplevelsen i b.l.a. Norway Cup, begynner G2003 å få litt sluttspillerfaring nå. Skadene og slitasjen er imidlertid stor, så når vi nærmet oss semifinale tid, var det bare å tape opp, ristet av oss dårlig klasseromssøvn, nullstille og gå i krigen. Ett godt Lisleby lag sto imot lenge, men g2003 maskineriet malte dem til slutt i stykker, og 1-0 seier var nok til å kunne løfte armen over nok en finale i Kråkerøy Cup!

I finalen med ett lag, hele troppen, og samtlige gutta med masse spilletid. Slikt er moro det.

Stemningen var derfor stor når dommeren blåste (gutter, han hadde med seg fløyte) i gang kampen mot førstelaget til hjemmefavoritten Kråkerøy.

Vi i trenerteamet, skjønte kjapt at dette var en tøff batalje. Kråkerøy var tente, og skulle vinne på hjemmebane.  Selv om vi skapte noen sjanser, var tøffest i duellene, så klarte Kråkerøy å sette inn 1-0, og ri dette i land.  Litt skuffelse der og da, men mest glede. Glede over å ha tatt andre plass med en tropp bestående av 20 spillere. Glede over å ha hatt samtlige 19 spillere som var skadefrie på banen i minst 20 min i finalen. Glede over samhold, glede over kameratskap, og litt glede over endelig å komme i hjem. Slik helger er 90 prosent pur idrettsglede, og 10 prosent slit. Det lever vi godt med, i alle fall når vi har en ny pokal med hjem i bilen.

Gratulerer med strålende innats og ny pokal gutta våre! 

Hilsen Jo, OJ og Frank Robert!