Norway Cups bestemor 95 år

Postet av Bækkelagets SK den 15. Jun 2017

I forrige uke feiret vi vår eldste frivillige, Rigmor Andresen, som fyllte hele 95 år!

Rigmor, som er Norway Cups bestemor og en forkjemper for jentefotball i Norge, har vært en bauta i klubben siden hun ble medlem i Bækkelagets Sportsklub like etter frigjøringen i 1945.

Vi gratulerer Rigmor så mye med dagen og gleder oss til enda en Norway Cup sammen med Rigmor.
Bli med på sosial onsdagskaffe

Postet av Bækkelagets SK den 12. Jun 2017

Onsdag 14. juni blir det nytt onsdagskaffe på BSK-kontoret. Velkommen skal du være.

Møtet vil bli avholdt på BSK-kontoret klokka 12.00. Det er åpent for alle BSK-medlemmer som ønsker å ha det sosialt et par timers tid. Det vil bli enkel servering.
BSK spiller på A-landslaget i fotball

Postet av Bækkelagets SK den 12. Jun 2017

Bækkelagets futsalsspiller Sigurd Rosted ble nylig kalt inn i den norske landslagstroppen i fotball etter at Tore Reginiussen måtte melde forfall. Rosted får dermed sin første mulighet til å representere A-landslaget førstkommende tirsdag når Norge tar i mot Sverige på Ullevaal Stadion. Samtidig med flere gode sesonger hos oss gjennom de seneste vinterhalvårene har 22-åringen virkelig blitt en ledende figur for sitt formsterke Sarpsborg 08.

Rosted, som i Sarpsborg 08 står med 3 scoringer i årets Eliteserie fra sin forsvarsposisjon, gjør seg heller ikke bort på poenglista til BSKs futsallag i 1 divisjon. Med sin gode fart, teknikk og forståelse for spillet er han en spennende spiller for fremtiden. Han er en meget allsidig spiller og har bidratt sterkt til at futsallaget har stabilisert seg i 1 divisjon. Det er gledelig og ikke minst fullt fortjent at Rosted nå får muligheten blant de store gutta.

Vi gratulerer Sigurd Rosted med uttaket og ønsker BSK-spilleren lykke til!BSK dommer Espen Eskås skal dømme U21-kvalikkamp

Postet av Bækkelagets SK den 9. Jun 2017

BSKs egen dommer, Espen Eskås, har blitt utnevnt som dommer til kamp i kvalifiseringen til U21-EM 2019.

Espen, som er norsk Eliteserie- og Fifa-dommer, skal lede kampen mellom Albania og Estland mandag 12. juni kl 20.00 på Elbasan Arena i Elbasan, Albania.

Espen Eskås dommer Eliteserien

Foto: NTB scanpix
Stjernefabrikken BSK

Postet av Bækkelagets SK den 7. Jun 2017

Helt fantastisk hva håndballgruppa vår har fått til! Vi produserer mange landslagspillere fra våre rekker og det er veldig gøy å se at så mange av våre, både nåværende og tidligere, spillere blir hentet opp til landslagsspill!!

Og nå har mediene i Norge også begynt å få øynene opp for vår fantastiske klubb! Les mere om våre landslagsspillere i Aftenposten her: http://www.aftenposten.no/100Sport/ballsport/Stjer...
Fantastisk Fredrikstad Cup for BSK

Postet av Bækkelagets SK den 6. Jun 2017

BSK har hatt en helt fantastisk helg på Fredrikstad Cup - Norges største håndballcup.

Her ble vi ikke bare kåret til cupens beste klubb - både G16 og G13 gikk helt til topps og stakk av med seieren.

G16 slo Frogner i en ulidelig spennende finale. Det var uavgjort etter fulltid, etter 1. ekstraomgang og etter 2. ekstraomgang, før Henrik Jevnaker avgjorde det hele med en sudden-death-scoring – 19-18 til Bækkelaget. Vår egen Theodor Beck ble kåret til finalens beste spiller.

Vinnere av Fredrikstad Cup - BSK G16!

Bækkelaget G13 stilte med to jevne lag, det andre laget vant alle sine kamper inntil de tapte for sin lagkompiser i semifinalen. I finalen vant G13 11-9 mot Fjellhamar.

I tillegg gikk både J12 og J13 til semifinale.

Totalt deltok 21 BSK-lag fra 9 til 16 år, gutter som jenter.

Bækkelaget G13 jubler for kanskje Fredrikstad cup beste prestasjon. De stilte med to jevne lag; det ene vant hele turneringen, det andre tapte først når det ble Bækkelaget mot Bækkelaget i semifinalen.