Åpen dag på BAKS for førskolebarn!

Postet av Bækkelagets SK den 24. Mai 2017

Skal barnet ditt begynne på skolen til høsten? Vi holder en åpen dag på BAKS for alle barn som begynner på skolen til høsten fredag 09. juni. Her får dere teste BAKS og det fantastiske tilbudet vi har for barn og unge.

Bedre differensiering – mer mestring

I fotball, håndball og innebandy deler vi inn i basis og teknikk etter alder og nivå, i likhet med våre idrettsskoler. Basisgruppen blir spesielt tilrettelagt for barn som går i 1. og 2. klasse – her får de en morsom innføring i idretten.

På vår åpen dag får barna prøve seg på fotball og allidrett.

Hensikten med åpen dag er at barna skal se hvordan en dag på BAKS fungerer og kjenne trygghet i aktivitetene. Tidligere erfaringer viser at dette har vært et hensiktsmessig og positivt tilbud for barna.

Vi har et begrenset antall plasser denne dagen. Påmelding;

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd99GJ06b...
Jentenes Fotballdag - 17 juni

Postet av Bækkelagets SK den 19. Mai 2017

Lørdag 17.juni ønsker vi nok en gang ALLE jenter i nærområdet velkommen til en åpen, gratis og morsom fotball dag for jenter av jenter.

Bækkelaget Sportsklub ønsker å øke interessen for fotball på jente siden og vi arrangerer derfor en åpen jentedag i regi av Bækkelaget fotball A-lag (damer) og J.01. Denne dagen består av inspirasjon, fotballglede, kvalitet og samhold.

Vi fyller opp banen med forskjellige og morsomme aktiviteter. Blant annet konkurranser, minikamper leker med mer… Denne dagen vil det være musikk og god stemming! :D

Alle jenter i alderen 5-13 år er velkomne, uansett om du spiller på BSK, er i en annen klubb eller har lyst å prøve fotball for første gang.

Dette blir en dag hvor alle skal bli kjent med kubben og hverandre.

Husk å ta med matpakke, vannflaske, skift og et strålende humør. Dagen er kostnadsfri.

Alle deltakere får en t-skjorte

Påmeldingsfrist er mandag 12.juni

Påmelding på https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSexOMJFou...​En ny håndballsatsning på Bekkelaget og Nordstrand

Postet av Bækkelagets SK den 16. Mai 2017

For å gi barn og unge i nærområdet et best mulig håndballtilbud har Bækkelagets Sportsklub (BSK) og Nordstrand IF (NIF) inngått en ny avtale om sine elitelag. Nordstrand vil med dette styrke sin satsning på damehåndballen, mens BSK vil bruke sine ressurser til å bygge videre på herresiden.

Dette vil bli et flott tilbud for unge spillere som ønsker å spille håndball på elite nivå. Begge klubbene vil sikre best mulig håndballfaglig utvikling på det til enhver tid riktige nivå.

Tradisjonen og kulturen for håndball på Bekkelaget og Nordstrand er sterk og går mange tiår tilbake, fra den gang de de to damelagene til BSK og NIF møttes i den første NM-finalen i 1938, til BSK sine to seire i cupvinnercupen for damer og NIFs siste NM-gull i 2001 og seriemesterskap i 2003.

I dag har BSK sitt herrelag etablert seg i Norgestoppen med sølv i serien 2016/2017, mens damelaget til BSK har spilt i 2.divisjon og NIF sine damer rykket opp til 3.divisjon forrige sesong.

- For å styrke satsningen på elitehåndball i Oslo har BSK og NIF blitt enige om å overføre BSK damer sitt 2.divisjonslag til NIF. Dette gjør at NIF kan bygge opp et elitelag som skal sikte både mot Norgestoppen og Europa dersom økonomien samt interessen tillater det, sier Robert Hagen, styreleder i NIF.

- For BSK er det viktig at våre mange talentfulle unge spillere har et elitelag å strekke seg mot i nærområdet – både på herre- og damesiden. Og en rendyrking av herresatsningen hos BSK vil sette oss i stand til å knive om å være blant Norges aller beste lag, sier Øystein R. Sundelin, styreleder i BSK.

BSK vil med dette konsentrere sin satsning på herrelaget i Grundigligaen.

For ytterligere kommentarer eller informasjon:

Øystein R. Sundelin Robert Hagen

Mail: oystein.sundelin@gmail.com Mail: roha08@online.no

Tel: 97 18 70 62 Tel: 93 22 68 04

Bækkelagets Sportsklub Nordstrand IF​Felles basistrening går mot sesongslutt

Postet av Bækkelagets SK den 15. Mai 2017

Det avholdes felles basistrening for årgangene 13-16 og junior frem til og med 24 mai på Bækkelaget Skole. Deretter tar vi ferie frem til høsten når vi starter opp på nytt. Treningen utgår den 17. mai.

Det har vært stort oppmøte og mange høy aktivitet på basistreningene, noe vi tar med oss videre i planleggingen av opplegget til høsten.

Trenerne Christian og Phillip oppfordrer klubbens ungdommer til å stille opp på de tre siste øktene og gleder seg til å starte opp igjen etter sommerferien.BSK fikk en Norgesmester i påsken

Postet av Bækkelagets SK den 12. Mai 2017


11 år gamle Jonathan Salomon tok i påsken en førsteplass i Freeski big air U12.

Jonathan benyttet sjansen mens han var på ferie på Skeikampen til å delta i konkurransen og representere Bækkelagets Sportsklub. Han gikk til topps med en score på hele 99 poeng, og med 6 poeng foran 2 plassen i konkurransen.

Vi gratulerer Jonathan med 1 plass.

http://www.skeikampen.no/images/arrangementer/Resultatliste_HL_Freeski_Big_Air_2017.pdf

https://www.facebook.com/norfreeski/photos/a.813112912176012.1073741887.252534614900514/813800595440577/?type=3&theater

Bilder fra Nor Freeski.​Å skape mestringsmiljøer

Postet av Bækkelagets SK den 9. Mai 2017

Norges Idrettshøgskole presenterte på sin hjemmeside nylig en svært interessant artikkel om viktigheten av å skape positive mestringsmiljøer i idretten for barn og ungdom. Bækkelagets Sportsklub ønsker å skape samfunnets beste aktivitetstilbud for medlemmer i alle aldre og nettopp derfor er denne artikkelen verdt å lese for trenere, ledere og gruppestyrene. Forskerne bak artikkelen trekker frem 7 «hemmeligheter» for å skape et positivt mestringsmiljø som alle er i tråd med våre verdier; glede, profesjonalitet, kameratskap, inkluderende og fremoverlendt. Å skape miljøet vi ønsker krever innsats, samarbeid og tålmodighet, før vi virkelig kan se den gode effekten av arbeidet.

De 7 hemmelighetene bak positive mestringsmiljøer er:

  1. Barne- og ungdomsidrett har en egenverdi – gleden bør være den viktigste drivkraften.
  2. Foreldre og trenere bør fokusere på barn og unges motivasjon for deltakelse i organisert idrett – selvbestemte former for motivasjon og #gledeisjela.
  3. Det er nødvendig å skille mellom trenings- og konkurranseaktiviteter som skjer på voksnes premisser, og den konkurranseaktiviteten som naturlig forekommer mellom barn og unge på fritiden.
  4. Foreldre og trenere må erkjenne at barn og unge går gjennom en biologisk, psykologisk og sosial utviklingsprosess fra barndommen til tidlig voksen alder.
  5. Barn og ungdom bør erfare medbestemmelse, mestringsopplevelser og voksne personer som er oppriktig interessert i dem i idrettskonteksten.
  6. God motivasjonskvalitet er avgjørende for å opprettholde innsats, kvalitet og engasjement i treningsarbeidet.
  7. Vinn/tap-aspektet gir lite informasjon om kvaliteten på en konkurranseaktivitet.

Les hele artikkelen på Norges Idrettshøgskoles nettside: http://www.nih.no/om-nih/aktuelt/nih-bloggen/solstad-bard-erlend/hemmeligheten-bak-mestringsmiljoer-i-barne--og-ungdomsidrett/Ladies Bootcamp - nytt tilbud!

Postet av Bækkelagets SK den 8. Mai 2017

Bækkelaget Sportsklub inviterer til bootcamp for alle jenter og damer som ønsker å komme i bedre form før sommeren.
​ÅPEN FOTBALLTRENING FOR JENTER 07-08-09

Postet av Bækkelagets SK den 8. Mai 2017

Hvor: Sportsplassen (7er bane)

Når: Torsdager 17.00-18.00

Vi ønsker å legge til rette for alle jenter som har lyst til å spille fotball og har derfor åpen trening for årgangene 2007, 2008 og 2009 på torsdager.

Disse årgangene har dessverre ikke egne lag og i starten vil alle tre årgangene trene sammen. Da gruppene blir større vil vi kunne differensiere gruppene etter årganger.

Som trenere har vi med oss to jenter som spiller på juniorlaget, i tillegg til en A-lagsspiller.

Her er det bare å møte opp! J

For mer informasjon ta kontakt med;

Linnea Olivia Sahlin

Tel; 401 08 655

Mail; linnea@bsknc.noDugnadsjobb under Norway Cup 2017

Postet av Bækkelagets SK den 8. Mai 2017

Vi viser til tidligere utsendt informasjon om påmelding til dugnadsjobbing på Norway Cup 2017.

Alle tidligere frivillige mottok ved påmeldingsåpning en e-post fra systemet om registrering, og denne e-posten inneholdt en direktelink til registrering. Vi presiserer at denne linken er personlig, og ikke må videresendes til andre! Det fører nemlig til en sammenkobling mellom brukere som må ordnes opp i manuelt, og som gjør at enkelte vil oppleve problemer med innlogging og påmelding av skift.

De som har videresendt sin personlige link til andre og/eller opplever problemer med sin bruker kan ta kontakt med eiluro@online.no for hjelp.Bli med på sosial onsdagskaffe

Postet av Bækkelagets SK den 8. Mai 2017

Onsdag 10. mai blir det onsdagskaffe på BSK-kontoret og vi ønsker alle BSK-medlemmer velkommen.

Møtet vil bli avholdt på BSK-kontoret klokka 12.00. Det er åpent for alle BSK-medlemmer som ønsker å ha det sosialt et par timers tid. Det vil bli enkel servering.Antidopingseminar

Postet av Bækkelagets SK den 4. Mai 2017

Tid: Mandag 8. mai 19.00 - 20.30.

Sted: KFUM-Hallen

8. mai arrangeres det antidopingseminar for trenere og foreldre i nærmiljøet. Det settes fokus på antidoping i aldersgruppene fra 15 år og opptil seniornivå for å beskytte en ren og helsefremmende idrett. Dopingutfordringene er nærmere enn man aner, problemet er mer utbredt enn mange tror og konsekvensene større enn en kan forestille seg.

Velkommen til seminar.

Meld dere på her.

Du kan lese mer om klubbens antidoping her.