Vil du være med å utvikle Bækkelagets Sportsklub?

Postet av Bækkelagets SK den 30. Okt 2017

Stillingstittel: Administrasjonskoordinator

Frist: 30.11.2017

Varighet: Engasjement

Tiltredelse: 01.01.2018

Bækkelagets Sportsklub søker administrasjonskoordinator til vår sportslige avdeling.

Bækkelagets Sportsklub/Norway Cup består i dag av 15 ansatte, der 4 ansatte utgjør den sportslige avdelingen. Vi søker en ny medarbeider til administrative oppgaver i sportslig avdeling. Vi søker deg med erfaring og kompetanse innen idrett og administrasjon, som ønsker å bidra i et miljø der vi spiller på lag og har ambisjoner om å bygge idretten og organisasjonen videre. Både personlige egenskaper, faglig kompetanse og interesse vil vektlegges.

Administrasjonskoordinatoren skal aktivt jobbe for å koordinere og utvikle den sportslige aktiviteten i Bækkelagets Sportsklub, med hovedfokus på håndball og fotball. I tillegg inneholder stillingen spennende oppgaver knyttet til Norway Cup.

 Ansvarsområde:

Den som tilbys jobben vil ha ansvar for en rekke viktige oppgaver. Primært vil du ha ansvar for administrative oppgaver i håndball og fotball. Dette vil innebære alt fra lagpåmeldinger, koordinering av treningstider og utføre overganger til nøyaktig reiseplanlegging, budsjettoppfølging og utstyrsadministrering. Videre vil du blant annet være ansvarlig for politiattester, medlemshåndtering og kontrakter med trenere/utøvere.  Du vil bli gitt nødvendig innføring og opplæring i oppgavene du får ansvar for.

 Hvem søker vi etter?

Vi søker deg som har idrettsfaglig kompetanse innenfor lagidrett.  Du bør ha minimum 3-5 års erfaring fra arbeid relatert til idrettslag samt administrativ erfaring. God forståelse for datasystemer, erfaring med arrangement, markedsarbeid, økonomi, sosiale medier og kommunikasjon er en fordel.    

Personlige egenskaper

Du er kreativ og selvstendig, liker å ha god styring og kontroll. Du liker å jobbe i team og har evnen til å motivere andre. Du takler å jobbe under press, er pålitelig, målbevisst og strukturert i ditt arbeid.  Du er god på kommunikasjon og flink til å uttrykke deg skriftlig i både norsk og engelsk. Du er fleksibel utover normal arbeidstid.

Vi kan blant annet tilby

-          Et aktivt og fremoverlent arbeidsmiljø

-          Faglig oppdatering gjennom ulike kurstilbud o.l.

-          Fleksibel arbeidsdag

-          Lønn etter avtale

-          Gode pensjonsordninger

 Arbeidssted

Arbeidet er primært knyttet til Bækkelagets Sportsklub/Norway Cup sine kontorlokaler i Ekebergveien 101, og ulike idrettsarenaer. Det må påberegnes noe arbeid i enkelte helger.

For å søke på stillingen, send CV og søknad til nina@bsknc.no innen 30.11.2018.   

Om arbeidsgiveren

Bækkelagets Sportsklub ble stiftet i 1909 og inngår i dag i en idrettslagsallianse med Bækkelagets Sportsklub håndball elite. Klubben har i underkant av 3000 medlemmer. 

Klubben styres etter demokratiske prinsipper og ledes av et hovedstyre med underliggende gruppestyrer for særidrettene. Klubben ledes av en Generalsekretær med administrasjon.

Vår rolle i lokalsamfunnet er å aktivere mennesker fra barndom til alderdom. Klubben har et bredt tilbud av idretter til utøvere i alle aldre og har også en aktivitetsskole (skolefritidsordning) for elever i nærområde. I Bækkelagets Sportsklub kan du drive idrett innen fotball, friidrett, håndball, innebandy, orientering, ski og turn. I tillegg til breddeidretten har vi eliteutøvere i en rekke idretter og vi har Oslos eneste herrelag i eliteserie håndball.

Klubben er blant annet kjent for å arrangere verdens største fotballturnering, Norway Cup. Norway Cup er en internasjonal fotballturnering for ungdom som har vært avholdt årlig siden 1972 (unntatt 1976). Turneringen finner sted på Ekebergsletta i uke 31 hvert år, hvor det normalt deltar om lag 2000 lag i alderen 6-19 år for begge kjønn.
Oppdaterte skisser til BSK Arena

Postet av Bækkelagets SK den 24. Okt 2017

Foreløpige planer per oktober 2017.

Hovedstyret har behandlet konseptet nedenfor. Disse vil diskuteres videre i tiden fremover og justeringer kan forekomme. 

20171023_Bækkelaget-BSK-r2.pdf - oppdatert skisse for BSK Arena 
Klubbavtale med G Sport

Postet av Bækkelagets SK den 17. Okt 2017

G-Sport Ryen gir 25% på fellesbestillinger på klubbkolleksjonen, 20% individuelle medlemskjøp i butikk på klubbrelaterte produkter. Andre produkter får dere 15% på.
Åpent møte om BSK Arena

Postet av Bækkelagets SK den 17. Okt 2017

Sted: Norway Cup fløyen, Bækkelagets Sportsklub, Ekebergveien 101

Tid: Torsdag 26. oktober klokka 17:00 – 19:00

Har du lyst til å være med og forme BSK Arena? Vi holder en presentasjon av foreløpige skisseplaner for BSK Arena og her vil det være mulighet for spørsmål og innspill.

Foreløpige planer finner du her: http://www.bekkelagets.no/p/28702/bsk-arena

Det vil bli lett servering.

Påmelding gjøres her: https://doodle.com/poll/4wpevzcrctc9ve4h

Vi tar også fortløpende imot innspill til BSK Arena - ta kontakt med enten din gruppeleder eller tony@bsknc.no.
Mye spennende på gang for håndballen

Postet av Bækkelagets SK den 12. Okt 2017

G18 Lerøy kvalik

BSK Håndball G18 gutta gjester Charlottenlund i helgen hvor de møter tidligere assisterende trener for BSk herrelag, Jørgen Laug, 

I tillegg til vertsklubben Charlottenlund står Konnerud og Sarpsborg på motsatt banehalvdel.

Vi ønsker lytte til!   

2.div herrer

Etter 5 spilte kamper med 1 hjemmekamp og 2 dobbel runder borte i Trondheim ligger gutta på toppen av tabellen. Vi gleder oss til å følge dem videre i sesongen!
Powered by: Bloc