Klubbavtale med G Sport

Postet av Bækkelagets SK den 17. Okt 2017

G-Sport Ryen gir 25% på fellesbestillinger på klubbkolleksjonen, 20% enkel medlemskjøp i butikk på klubbrelaterte produkter. Andre produkter får dere 15% på.




Åpent møte om BSK Arena

Postet av Bækkelagets SK den 17. Okt 2017

Sted: Norway Cup fløyen, Bækkelagets Sportsklub, Ekebergveien 101

Tid: Torsdag 26. oktober klokka 17:00 – 19:00

Har du lyst til å være med og forme BSK Arena? Vi holder en presentasjon av foreløpige skisseplaner for BSK Arena og her vil det være mulighet for spørsmål og innspill.

Foreløpige planer finner du her: http://www.bekkelagets.no/p/28702/bsk-arena

Det vil bli lett servering.

Påmelding gjøres her: https://doodle.com/poll/4wpevzcrctc9ve4h

Vi tar også fortløpende imot innspill til BSK Arena - ta kontakt med enten din gruppeleder eller tony@bsknc.no.




Mye spennende på gang for håndballen

Postet av Bækkelagets SK den 12. Okt 2017

G18 Lerøy kvalik

BSK Håndball G18 gutta gjester Charlottenlund i helgen hvor de møter tidligere assisterende trener for BSk herrelag, Jørgen Laug, 

I tillegg til vertsklubben Charlottenlund står Konnerud og Sarpsborg på motsatt banehalvdel.

Vi ønsker lytte til!   

2.div herrer

Etter 5 spilte kamper med 1 hjemmekamp og 2 dobbel runder borte i Trondheim ligger gutta på toppen av tabellen. Vi gleder oss til å følge dem videre i sesongen!




FPN SuperWeekends

Postet av Bækkelagets SK den 6. Okt 2017

Samarbeidet mellom FPN og BSK er i full sving, noes om betyr at det vil bli arrangert regelmessige FPN|SuperWeekends på Ekeberg og du er invitert!


FPN er kjent for å buke små grupper, dyktige trenere, krevende økter og innovative treningsmetoder for å skape Skandinavias beste fotball treningsarrangementer. Disse helgene er en del av vårt samarbeid og kommer i tillegg til FPNs bidrag til ISUP og BAKS.

Det vil bli arrangert 4 FPN|SuperWeekends mellom nå og nyttår, med enda flere planlagt I 2018. Alle BSK Fotball medlemmer vil få muligheten til å delta på en av disse gratis hvert år som en del av ditt BSK medlemskap, men vi anbefaler at du deltar på så mange som mulig av disse for din egen utvikling.


Betalte plasser er begrenset til 24 per helg, så vi venter at etterspørselen blir stor og at plassene selges fort ut. Så vær rask ute for å ikke gå glipp av din plass.

For mere info og for påmelding se: http://fotballprogresjon.no/su...



Powered by: Bloc