FPN PÅ BAKS

Postet av Bækkelagets SK den 3. Nov 2017

NY GRUPPE PÅ TORSDAGER! 
Tilbudet har allerede vist seg å være en suksess. Både på mandag og onsdag har vi store grupper, og vi ser derfor behovet for å utvide tilbudet. 

Torsdager åpner vi dørene for en ny gruppe hvor barna vil få et kvalitetsrikt opplegg fra FPN. 
Det er kun 24 plasser. Dette er for å kunne ha tett oppfølging på hver enkelt spiller. 

Det er samme opplegg som de andre dagene på BAKS. Barna får varmmat og frukt. 

Tilbudet er for barn født 2005-2006 

Meld dere på her: https://docs.google.com/forms/...

Hva er fpn (fotball progresjon norge)?

FPN har de siste 10 årene vært en ledende leverandør av privat personlig trening og spiller utvikling, og nå vil BAKS sine medlemmer få utnytte av kompetansen FPN tar ned seg.

FPN har et langsiktig mål om å bli den organisasjonen i verden som utvikler flest fotballspillere til de store Europeiske klubbene. For å lykkes med den jobben mener FPN at de må nå sine kortidsmål; å hjelpe flest mulig unge fotballspiller til å leve ut drømmen sin.

FPN har noen av landets beste spillerutviklere. De er spesialiser som jobber med spillerutvikling på fulltid.

Våre medlemmer vil få fantastiske gode økter med fokus på nettopp spillerutvikling. BAKS sine egne instruktører vil få veiledning og feedback samt ny og nyttefull inspirasjon til å gjennomføre kvalitetsfulle økter.

LANGSIKTIGE MÅL

Sammen med FNP ønsker vi å skape et langsiktig tilbud for barn og unge i nærmiljøet. Våre instruktører følger et nøye planlagt    opplegg fra FPN, samt at de er hjelpetrenere under økter som styres av FNP.

«Dette samarbeidet er for å utvikle våre egne samt bygger verdifulle relasjoner»
Vil du være med å utvikle Bækkelagets Sportsklub?

Postet av Bækkelagets SK den 30. Okt 2017

Stillingstittel: Administrasjonskoordinator

Frist: 30.11.2017

Varighet: Engasjement

Tiltredelse: 01.01.2018

Bækkelagets Sportsklub søker administrasjonskoordinator til vår sportslige avdeling.

Bækkelagets Sportsklub/Norway Cup består i dag av 15 ansatte, der 4 ansatte utgjør den sportslige avdelingen. Vi søker en ny medarbeider til administrative oppgaver i sportslig avdeling. Vi søker deg med erfaring og kompetanse innen idrett og administrasjon, som ønsker å bidra i et miljø der vi spiller på lag og har ambisjoner om å bygge idretten og organisasjonen videre. Både personlige egenskaper, faglig kompetanse og interesse vil vektlegges.

Administrasjonskoordinatoren skal aktivt jobbe for å koordinere og utvikle den sportslige aktiviteten i Bækkelagets Sportsklub, med hovedfokus på håndball og fotball. I tillegg inneholder stillingen spennende oppgaver knyttet til Norway Cup.

 Ansvarsområde:

Den som tilbys jobben vil ha ansvar for en rekke viktige oppgaver. Primært vil du ha ansvar for administrative oppgaver i håndball og fotball. Dette vil innebære alt fra lagpåmeldinger, koordinering av treningstider og utføre overganger til nøyaktig reiseplanlegging, budsjettoppfølging og utstyrsadministrering. Videre vil du blant annet være ansvarlig for politiattester, medlemshåndtering og kontrakter med trenere/utøvere.  Du vil bli gitt nødvendig innføring og opplæring i oppgavene du får ansvar for.

 Hvem søker vi etter?

Vi søker deg som har idrettsfaglig kompetanse innenfor lagidrett.  Du bør ha minimum 3-5 års erfaring fra arbeid relatert til idrettslag samt administrativ erfaring. God forståelse for datasystemer, erfaring med arrangement, markedsarbeid, økonomi, sosiale medier og kommunikasjon er en fordel.    

Personlige egenskaper

Du er kreativ og selvstendig, liker å ha god styring og kontroll. Du liker å jobbe i team og har evnen til å motivere andre. Du takler å jobbe under press, er pålitelig, målbevisst og strukturert i ditt arbeid.  Du er god på kommunikasjon og flink til å uttrykke deg skriftlig i både norsk og engelsk. Du er fleksibel utover normal arbeidstid.

Vi kan blant annet tilby

-          Et aktivt og fremoverlent arbeidsmiljø

-          Faglig oppdatering gjennom ulike kurstilbud o.l.

-          Fleksibel arbeidsdag

-          Lønn etter avtale

-          Gode pensjonsordninger

 Arbeidssted

Arbeidet er primært knyttet til Bækkelagets Sportsklub/Norway Cup sine kontorlokaler i Ekebergveien 101, og ulike idrettsarenaer. Det må påberegnes noe arbeid i enkelte helger.

For å søke på stillingen, send CV og søknad til nina@bsknc.no innen 30.11.2018.   

Om arbeidsgiveren

Bækkelagets Sportsklub ble stiftet i 1909 og inngår i dag i en idrettslagsallianse med Bækkelagets Sportsklub håndball elite. Klubben har i underkant av 3000 medlemmer. 

Klubben styres etter demokratiske prinsipper og ledes av et hovedstyre med underliggende gruppestyrer for særidrettene. Klubben ledes av en Generalsekretær med administrasjon.

Vår rolle i lokalsamfunnet er å aktivere mennesker fra barndom til alderdom. Klubben har et bredt tilbud av idretter til utøvere i alle aldre og har også en aktivitetsskole (skolefritidsordning) for elever i nærområde. I Bækkelagets Sportsklub kan du drive idrett innen fotball, friidrett, håndball, innebandy, orientering, ski og turn. I tillegg til breddeidretten har vi eliteutøvere i en rekke idretter og vi har Oslos eneste herrelag i eliteserie håndball.

Klubben er blant annet kjent for å arrangere verdens største fotballturnering, Norway Cup. Norway Cup er en internasjonal fotballturnering for ungdom som har vært avholdt årlig siden 1972 (unntatt 1976). Turneringen finner sted på Ekebergsletta i uke 31 hvert år, hvor det normalt deltar om lag 2000 lag i alderen 6-19 år for begge kjønn.
Oppdaterte skisser til BSK Arena

Postet av Bækkelagets SK den 24. Okt 2017

Foreløpige planer per oktober 2017.

Hovedstyret har behandlet konseptet nedenfor. Disse vil diskuteres videre i tiden fremover og justeringer kan forekomme. 

20171023_Bækkelaget-BSK-r2.pdf - oppdatert skisse for BSK Arena 
Idrettsskole uke 40

Postet av Bækkelagets SK den 6. Sep 2017

Har barnet ditt lyst til å ha det gøy og lære noe nytt? Eller kanskje finpusse på ferdigheter de allerede har? Bækkelagets Sportsklub arrangerer morsomme idrettsskoler for barn født 2003 til 2011. Vi arrangerer idrettsskoler i uke 8, 26, 33 og 40. Neste idrettsskole arrangeres i uke 40 og vi tilbyr:

  • Fotballskole
  • Håndballskole
  • Innebandyskole
  • Friidrettsskole
  • Allidrettsskole

Pris:

BSK-medlemmer kr 1600

Andre kr 2000

Meld på ditt barn her: https://docs.google.com/forms/... 

Tidsplan for skolene er:

08:00-09:00 levering/innsjekk

09:00-15:00 aktivitet

15:00-16:30 henting

Enkelte av skolene består av tre avdelinger; basis, teknikk og utvikling

Basis 6 - 8 år:

De som melder seg på i basisgruppen har kanskje prøvd seg litt på idretten før, men ønsker innføring i grunnøvelser for å utvikle de grunnleggende kunnskapene og ferdighetene i idretten. Dette er også en gruppe for de som ikke har drevet med idretten før og vil prøve seg på noe nytt samt for de yngste.

Teknikk 9 - 11 år:

Teknikkgruppen er tilrettelagt for de som har drevet med idretten en stund og er modne for å trene på litt mer avanserte teknikker og øvelser. I denne gruppen fokuserer vi mer på posisjoner for lagidrettene og spesialøvelser individuelle idretter.

Utvikling 12 - 14 år:

Dette er en gruppe for de som er mellom 12 og 14 år. Tilbudet er tilrettelagt for utøvere som på en intensiv uke ønsker å legge grunnlag for å ta det neste steget. Temaer for uken innebærer teori, kamp-/konkurranseforberedelse, mentale prosesser og tett personlig oppfølging. Målet med uken er å gi ungdommen erfaring med et spesialisert utviklingsprogram hvor individuell utvikling gjennom personlige målprosesser står i fokus.

Merk!!Instruktørene setter sammen gruppene etter alder og nivå, dette vurderes fortløpende i løpet av uka.

Idrettsskolens formål:

Målet med uken er at deltagerne, både om de har tidligere erfaring med aktiviteten de velger eller om de er helt nye i idretten, skal få en uke full av utfordring, mestring, trivsel og utvikling.

Med i prisen vil deltagerne få drikke og frukt hver dag (mat niste må tas med) og utstyrspakke.

Fredag vil det være felles grilling for alle skolene på Sportsplassen. Vi stiller med grillmat og drikke.

Vi tilbyr:

  • Basis- og teknikktrening i håndball, fotball, friidrett, innebandy og allidrett.
  • Utviklingsgrupper i håndball, fotball og friidrett (12 -14 år).
  • Utstyrspakke med ball, t-skjorte, drikkeflaske og sekk med mer.
  • Daglig utdeling av frukt og juice/sjokolademelk.

Spørsmål og henvendelser gjøres til idrettsskoler@bsknc.no
Bli med på sosial onsdagskaffe

Postet av Bækkelagets SK den 12. Jun 2017

Onsdag 14. juni blir det nytt onsdagskaffe på BSK-kontoret. Velkommen skal du være.

Møtet vil bli avholdt på BSK-kontoret klokka 12.00. Det er åpent for alle BSK-medlemmer som ønsker å ha det sosialt et par timers tid. Det vil bli enkel servering.
Powered by: Bloc