Idrettsskole uke 40

Postet av Bækkelagets SK den 6. Sep 2017

Har barnet ditt lyst til å ha det gøy og lære noe nytt? Eller kanskje finpusse på ferdigheter de allerede har? Bækkelagets Sportsklub arrangerer morsomme idrettsskoler for barn født 2003 til 2011. Vi arrangerer idrettsskoler i uke 8, 26, 33 og 40. Neste idrettsskole arrangeres i uke 40 og vi tilbyr:

 • Fotballskole
 • Håndballskole
 • Innebandyskole
 • Friidrettsskole
 • Allidrettsskole

Pris:

BSK-medlemmer kr 1600

Andre kr 2000

Meld på ditt barn her: https://docs.google.com/forms/... 

Tidsplan for skolene er:

08:00-09:00 levering/innsjekk

09:00-15:00 aktivitet

15:00-16:30 henting

Enkelte av skolene består av tre avdelinger; basis, teknikk og utvikling

Basis 6 - 8 år:

De som melder seg på i basisgruppen har kanskje prøvd seg litt på idretten før, men ønsker innføring i grunnøvelser for å utvikle de grunnleggende kunnskapene og ferdighetene i idretten. Dette er også en gruppe for de som ikke har drevet med idretten før og vil prøve seg på noe nytt samt for de yngste.

Teknikk 9 - 11 år:

Teknikkgruppen er tilrettelagt for de som har drevet med idretten en stund og er modne for å trene på litt mer avanserte teknikker og øvelser. I denne gruppen fokuserer vi mer på posisjoner for lagidrettene og spesialøvelser individuelle idretter.

Utvikling 12 - 14 år:

Dette er en gruppe for de som er mellom 12 og 14 år. Tilbudet er tilrettelagt for utøvere som på en intensiv uke ønsker å legge grunnlag for å ta det neste steget. Temaer for uken innebærer teori, kamp-/konkurranseforberedelse, mentale prosesser og tett personlig oppfølging. Målet med uken er å gi ungdommen erfaring med et spesialisert utviklingsprogram hvor individuell utvikling gjennom personlige målprosesser står i fokus.

Merk!!Instruktørene setter sammen gruppene etter alder og nivå, dette vurderes fortløpende i løpet av uka.

Idrettsskolens formål:

Målet med uken er at deltagerne, både om de har tidligere erfaring med aktiviteten de velger eller om de er helt nye i idretten, skal få en uke full av utfordring, mestring, trivsel og utvikling.

Med i prisen vil deltagerne få drikke og frukt hver dag (mat niste må tas med) og utstyrspakke.

Fredag vil det være felles grilling for alle skolene på Sportsplassen. Vi stiller med grillmat og drikke.

Vi tilbyr:

 • Basis- og teknikktrening i håndball, fotball, friidrett, innebandy og allidrett.
 • Utviklingsgrupper i håndball, fotball og friidrett (12 -14 år).
 • Utstyrspakke med ball, t-skjorte, drikkeflaske og sekk med mer.
 • Daglig utdeling av frukt og juice/sjokolademelk.

Spørsmål og henvendelser gjøres til idrettsskoler@bsknc.no
Bli med på sosial onsdagskaffe

Postet av Bækkelagets SK den 12. Jun 2017

Onsdag 14. juni blir det nytt onsdagskaffe på BSK-kontoret. Velkommen skal du være.

Møtet vil bli avholdt på BSK-kontoret klokka 12.00. Det er åpent for alle BSK-medlemmer som ønsker å ha det sosialt et par timers tid. Det vil bli enkel servering.
​Å skape mestringsmiljøer

Postet av Bækkelagets SK den 9. Mai 2017

Norges Idrettshøgskole presenterte på sin hjemmeside nylig en svært interessant artikkel om viktigheten av å skape positive mestringsmiljøer i idretten for barn og ungdom. Bækkelagets Sportsklub ønsker å skape samfunnets beste aktivitetstilbud for medlemmer i alle aldre og nettopp derfor er denne artikkelen verdt å lese for trenere, ledere og gruppestyrene. Forskerne bak artikkelen trekker frem 7 «hemmeligheter» for å skape et positivt mestringsmiljø som alle er i tråd med våre verdier; glede, profesjonalitet, kameratskap, inkluderende og fremoverlendt. Å skape miljøet vi ønsker krever innsats, samarbeid og tålmodighet, før vi virkelig kan se den gode effekten av arbeidet.

De 7 hemmelighetene bak positive mestringsmiljøer er:

 1. Barne- og ungdomsidrett har en egenverdi – gleden bør være den viktigste drivkraften.
 2. Foreldre og trenere bør fokusere på barn og unges motivasjon for deltakelse i organisert idrett – selvbestemte former for motivasjon og #gledeisjela.
 3. Det er nødvendig å skille mellom trenings- og konkurranseaktiviteter som skjer på voksnes premisser, og den konkurranseaktiviteten som naturlig forekommer mellom barn og unge på fritiden.
 4. Foreldre og trenere må erkjenne at barn og unge går gjennom en biologisk, psykologisk og sosial utviklingsprosess fra barndommen til tidlig voksen alder.
 5. Barn og ungdom bør erfare medbestemmelse, mestringsopplevelser og voksne personer som er oppriktig interessert i dem i idrettskonteksten.
 6. God motivasjonskvalitet er avgjørende for å opprettholde innsats, kvalitet og engasjement i treningsarbeidet.
 7. Vinn/tap-aspektet gir lite informasjon om kvaliteten på en konkurranseaktivitet.

Les hele artikkelen på Norges Idrettshøgskoles nettside: http://www.nih.no/om-nih/aktuelt/nih-bloggen/solstad-bard-erlend/hemmeligheten-bak-mestringsmiljoer-i-barne--og-ungdomsidrett/Ladies Bootcamp - nytt tilbud!

Postet av Bækkelagets SK den 8. Mai 2017

Bækkelaget Sportsklub inviterer til bootcamp for alle jenter og damer som ønsker å komme i bedre form før sommeren.
Antidopingseminar

Postet av Bækkelagets SK den 4. Mai 2017

Tid: Mandag 8. mai 19.00 - 20.30.

Sted: KFUM-Hallen

8. mai arrangeres det antidopingseminar for trenere og foreldre i nærmiljøet. Det settes fokus på antidoping i aldersgruppene fra 15 år og opptil seniornivå for å beskytte en ren og helsefremmende idrett. Dopingutfordringene er nærmere enn man aner, problemet er mer utbredt enn mange tror og konsekvensene større enn en kan forestille seg.

Velkommen til seminar.

Meld dere på her.

Du kan lese mer om klubbens antidoping her.Powered by: Bloc