Mye spennende på gang for håndballen

Postet av Bækkelagets SK den 12. Okt 2017

G18 Lerøy kvalik

BSK Håndball G18 gutta gjester Charlottenlund i helgen hvor de møter tidligere assisterende trener for BSk herrelag, Jørgen Laug, 

I tillegg til vertsklubben Charlottenlund står Konnerud og Sarpsborg på motsatt banehalvdel.

Vi ønsker lytte til!   

2.div herrer

Etter 5 spilte kamper med 1 hjemmekamp og 2 dobbel runder borte i Trondheim ligger gutta på toppen av tabellen. Vi gleder oss til å følge dem videre i sesongen!
Bækkelagets G04 til finale i Gøteborg Cup!

Postet av Bækkelagets SK den 26. Sep 2017

Helgen 23.-24. september ble Gøteborg Cup i håndball arrangert. Dette er en ganske stor cup, med totalt nesten 4.500 spillere. I klasse G04 var 32 lag påmeldt, hvorav 2 norske og 30 svenske. 

BSK G04 deltok med 1 lag som gikk helt til finalen. I gruppespillet lørdag ble det seier mot Skuru, Bolton og Helsingborg. BSK gikk dermed videre som klar gruppevinner. Søndag ble det seier over Kristianstad i 8.delsfinalen, Önnereds i kvartfinalen og Torslanda i semifinalen, før Bjurslätts/Warta stod på den andre banehalvdelen i finalen. Sistnevnte trakk det lengste strået og vant i sin hjemmehall til stor jubel fra mange fremmøtte hjemmesupportere.

Alt i alt en flott opplevelse for Bækkelagsguttene, og mye god erfaring å ta med seg videre.

Stjernefabrikken BSK

Postet av Bækkelagets SK den 7. Jun 2017

Helt fantastisk hva håndballgruppa vår har fått til! Vi produserer mange landslagspillere fra våre rekker og det er veldig gøy å se at så mange av våre, både nåværende og tidligere, spillere blir hentet opp til landslagsspill!!

Og nå har mediene i Norge også begynt å få øynene opp for vår fantastiske klubb! Les mere om våre landslagsspillere i Aftenposten her: http://www.aftenposten.no/100Sport/ballsport/Stjer...
Fantastisk Fredrikstad Cup for BSK

Postet av Bækkelagets SK den 6. Jun 2017

BSK har hatt en helt fantastisk helg på Fredrikstad Cup - Norges største håndballcup.

Her ble vi ikke bare kåret til cupens beste klubb - både G16 og G13 gikk helt til topps og stakk av med seieren.

G16 slo Frogner i en ulidelig spennende finale. Det var uavgjort etter fulltid, etter 1. ekstraomgang og etter 2. ekstraomgang, før Henrik Jevnaker avgjorde det hele med en sudden-death-scoring – 19-18 til Bækkelaget. Vår egen Theodor Beck ble kåret til finalens beste spiller.

Vinnere av Fredrikstad Cup - BSK G16!

Bækkelaget G13 stilte med to jevne lag, det andre laget vant alle sine kamper inntil de tapte for sin lagkompiser i semifinalen. I finalen vant G13 11-9 mot Fjellhamar.

I tillegg gikk både J12 og J13 til semifinale.

Totalt deltok 21 BSK-lag fra 9 til 16 år, gutter som jenter.

Bækkelaget G13 jubler for kanskje Fredrikstad cup beste prestasjon. De stilte med to jevne lag; det ene vant hele turneringen, det andre tapte først når det ble Bækkelaget mot Bækkelaget i semifinalen.Historisk sølv til Magnus Abelvik Rød og Norge

Postet av Bækkelagets SK den 30. Jan 2017

Håndballgutta tapte desverre VM finalen mot Frankrike, men får med seg et historisk VM sølv hjem i bagasjen!

Håndballgutta storspilte i første omgang, men Frankrike ble til slutt for sterke og stillingen endte 33-26 i Frankrikes favør.

Bækkelaget har vært godt representert under årets VM med både Magnus Abelvik Rød og tidligere BSK-spiller Christian O'Sullivan i troppen og vi kan trygt si at begge har gjort BSK stolte!

Rundt 300 stolte og spente BSK'ere møtte opp i Bækkelagshallen i går for å se kampen på storskjerm og heie frem Magnus, Christian og resten av håndballgutta.

Vi gratulerer håndballgutta med sølv og et fantastisk VM!Powered by: Bloc